Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zo šatníka ženy vychádzali čudné zvuky: Otvorila šuplík na nohavičky a skoro dostala infarkt

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Užívateľ Twitteru zverejnil vydarený príbeh strateného kocúra, ktorého s manželkou márne hľadali celý týždeň. Keď sa už pomaly začali zmierovať s tým, že ho nikdy neuvidia, záhadu jeho zmiznutia vyriešila suseda, ktorá sa vrátila z dovolenky.

Pred odchodom na dovolenku majitelia domácich miláčikov robia všetko pre to, aby bolo počas ich neprítomnosti o zvieratká dobre postarané. Podobne to urobil aj Stu so svojou manželkou. Požiadali susedu, ktorá má sama dve mačky, aby sa postarala o ich kocúra Steva o tú ich, zatiaľ čo budú odcestovaní. Susede sa ale Steve stratil. Bola z toho veľmi nešťastná a rovnako aj jeho majitelia. Hľadali ho v dome, po okolí, dokonca zavolali médium. 

Už keď sa začali zmierovať s tým, že Steve je nenávratne prečo, stalo sa niečo veľmi bizarné. Suseda počula, ako sa zo šatníka ozývajú divné zvuky. Otvorila jednu zo zásuviek a takmer dostala infarkt. Medzi nohavičkami si hovel susedov kocúr.

"Konečne sa nám vrátil náš márnotratný syn. Hľadali sme ho všade, aj s pomocou jasnovidca. A on bol pritom tak blízko nás," okomentoval fotku tuláka jeho majiteľ Stu. Kocúr sa dovnútra pravdepodobne dostal zadnými dverami a v šuplíku si našiel nový domov. Žral spolu so susedkinými mačkami a dokonca používal aj ich toaletu. 

Viac o téme: Mačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu