Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nikdy si nedávajte do vlasov pero! Budúca nevesta to trpko oľutovala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Cute Girls Hairstyles)

WINNIPEG - Mnoho žien s dlhými vlasmi si takto vypomáha, aby im neliezli do tváre. Zatočia ich do drdolu a vypnú hore perom alebo inou pomôckou. No jedna Kanaďanka na to škaredo doplatila a skončila s poškodenými vlasmi. Navyše, len pár dní pred jednou z najdôležitejších udalostí vo svojom živote.

Najmä počas týchto letných sparných dní môžu dlhé vlasy predstavovať veľký problém. Mnoho žien si ich preto vypína hore, aby sa im pod nimi nepotil krk. A keď nemajú práve poruke gumičku alebo štipec, vystačia si s perom. Vlasy jednoducho zatočia do uzla, ktorý upevnia práve spomínanou pomôckou. 

Už nikdy tak ale zrejme neurobí Daphne Martinová z kanadskej provincie Manitoba. Keď totiž týmto spôsobom chcela nedávno skrotiť svoje vlasy, atrament z pera jej vytiekol na hlavu. Platinová blond sa tak zmenila na tmavomodrú. A to mala len týždeň pred svadbou! 

Nikdy si nedávajte do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/airbymisskellyo)

Našťastie sa katastrofu podarilo zažehnať. Daphne vymyla z vlasov toľko farby, koľko sa len dalo, a následne na ne aplikovala peroxid. "Po pár minútach už bol všetok atrament preč. Stálo ma to ale dosť veľa vlasov, ktoré skončili na dne umývadla," povedala Martinová portálu Allure.com. Odborníčka však upozorňuje, že nie vždy to ide tak ľahko. Ak aj vy niekedy skončíte s vlasmi zafarbenými od atramentu, vyhľadajte radšej šikovné ruky kaderníčky.

Viac o téme: SvadbaVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu