Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Romantická žiadosť o ruku sa skončila pohromou: Kinderko žene uviazlo vo vagíne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - O takmer neuveriteľný prípad sa podelil lekár Adam Kay vo svojej knihe. Bizarnosť niektorých situácií, s ktorými sa ako gynekológ stretáva vo svojej ambulancii, svedčí o tom, že ľudia majú stále chuť až príliš experimentovať. Často však pritom zabúdajú na to, ako veľmi môžu ohroziť svoje zdravie.

Bizarné príbehy a skúsenosti zo svojej gynekologickej praxe zhrnul Kay vo svojej knihe This Is Going To Hurt: Confessions of a Junior Doctor (Bude to bolieť: Priznania lekára juniora). Spomedzi všetkých vybral a vopred zverejnil jeden z nich, ktorý opisuje mimoriadne šokujúci spôsob, ako môžu prebehnúť zásnuby. Nemenovaná žena chcela využiť starodávnu tradíciu pochádzajúcu z Írska, ktorá dovoľuje ženám požiadať 29. februára o ruku svojho partnera. Naplánovala si to tak, aby išlo o skutočne nezabudnuteľný zážitok, čo sa jej aj podarilo, pretože celá starostlivo pripravovaná akcia nabrala neželaný smer.

Žena kúpila snubný prsteň, vložila ho do plastového obalu z Kinder vajíčka a ten zas do svojej vagíny. V duchu sa tešila na to, aké to bude príjemné, keď jej ho bude partner odtiaľ vyberať. Napriek tomu, že si vajce vkladala do rozkroku vertikálne, nejako sa vzpriečilo a uviazlo v ženinom lone v horizontálnej polohe.

Romantická žiadosť o ruku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Tá žena sa iba svojho priateľa spýtala, či si ju vezme. Keď jej ponuku prijal, požiadala ho, aby ju vzal na pohotovosť. Vôbec mu nepovedala, čo urobila a ani to, prečo potrebuje pomoc," hovorí Adam. Dozvedel sa to až neskôr v ambulancii, keď pacientka musela vysvetliť lekárovi, čo sa vlastne stalo. Chvíľa odovzdávania prsteňa do snúbencových rúk v latexových rukaviciach lekára síce nebola romantická, ale určite nezabudnuteľná.

Viac o téme: ZásnubyGynekológSnubný prsteňVagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu