Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Simpsonovci opäť veštia: Predpovedal finále MS vo futbale už v roku 1977, má to jednu chybičku

(Zdroj: Twitter/MeliMtz12)

BRATISLAVA - Animovaný seriál Simpsonovci, ktorý svojou veštbou o víťazstve Trumpa v prezidentských voľbách poriadne zamotal hlavu svetovému publiku, zobrazil v jednej z častí ďalšiu zarážajúcu podobnosť. Tá sa týka finále tohtoročných Majstrovstiev sveta vo futbale. Má to však jeden háčik.

Svetovú senzáciu vyvolal seriál Matta Groeninga už v roku 2016, kedy sa potvrdila veštba víťaza prezidentských volieb Donalda Trumpa. Toho ako amerického prezidenta zobrazila epizóda pred 18 rokmi. Seriál od svojho vzniku úspešne predpovedal niekoľko udalostí, medzi ktorými je aj vypuknutie epidémie eboly, či kúpu americkej stanice Fox spoločnosťou Disney.

Spojitosť, na ktorú upozornili fanúšikovia, súvisí s nedávnym škandálom mexického tímu. Ten sa mal pred začiatkom svetového pohára zabávať s niekoľkými ženami.

Témou spomínanej epizódy z roku 1997, ktorá je piatou v deviatej sérii, je zápas medzi Portugalskom a Mexikom. Krajiny v nej zápasia o titul najlepšej na svete.

 

 

Táto súvislosť so svetovým pohárom vyvolala medzi fanúšikmi na internete búrlivé reakcie.

 

 

 

Predikcia však zaujala fanúšikov futbalu ešte v čase, kedy poradie tímov v osemfinále nebolo známe. Nádej priaznivcov mexického mužstva sa však zatriasla, keď sa Mexiko dostalo do hornej časti skupiny s Portugalskom. So šampiónmi z roku 2016 sa tak možno stretnú už v semifinále.

Viac o téme: BudúcnosťVeštbaSimpsonovciMajstrovstvá sveta vo futbale 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu