Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najbláznivejší svadobný príbeh: Manžel (26) klamal ženy, keď sa u lekára vyzliekol, bol to šok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

DILLÍ - Mladú Indku zatkli po tom, čo sa maskovala za muža a oženila sa sa s dvomi ženami, aby získala veno. Krishna Senová (26) si v roku 2014 zobrala svoju prvú manželku Kamini, pričom na zvádzanie neviest využívala Facebook. Čoskoro po svadbe sa však pár rozišiel a potom sa Senová v apríli 2017 oženila s inou ženou.

FOTO Angličanka (29) si užívala svadbu na Cypre: Stačil okamih a zničila si najkrajší deň života

Jej bývalí svokrovci povedali polícii, že obťažovala ich dcéru kvôli venu a požičala si od nich v prepočte viac ako 10-tisíc eur, aby mohla začať podnikať, ale peniaze im nikdy nevrátila.

Senová údajne hovorila hlbokým hlasom, fajčila, pila alkohol a vozila sa na motocykli so svojimi mužskými kamarátmi.

Polícia podľa BBC uviedla, že sa pred svojimi manželkami nikdy nevyzliekla a nedošlo medzi nimi ani k sexuálnym intímnostiam. Noviny Times of India ale napísali, že využívala sexuálne hračky na uspokojenie neviest. Všetko sa však odohrávalo v úplnej tme.

Senovú, ktorá bola predtým známa ako muž Sweety Sen, zatkli v stredu v severoindickom štáte Uttarakhand za vymáhanie vena, čo je v Indii nezákonné. Počas vypočúvania im vraj povedala, že je žena, ale vždy chcela žiť "život muža". Nie je jasné, či jej rodičia vedeli o tom, čo robí.

"Najprv sme nedokázali pochopiť, čo Krishna hovorí," povedal policajný úradník Janamejay Khanduri pre BBC. "Vykonali sme lekárske vyšetrenie a zistili sme, že Krishna je žena," dodal.

"S mužským účesom, šatami a správaním Krishna žila život muža. Nikto nikdy o nej nepochyboval. Dokonca aj chodila ako "sebaistý muž," uviedol iný dôstojník.

Platenie a prijímanie vena je dlhodobou tradíciou v južnej Ázii, kde rodičia nevesty darujú hotovosť, oblečenie a šperky rodine ženícha. Aj keď je v Indii táto prax nelegálna od roku 1961, stále je bežná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu