Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Andy Winson je ONLINE: Z umývača riadu špička v oblasti osobnostného rozvoja. Ako to dokázal? Pýtajte sa!

Andy Winson Zobraziť galériu (4)
Andy Winson (Zdroj: PR článok)

BRATISLAVA - Začínal ako umývač riadu a zberač rajčín a hrušiek v Taliansku. Cítil však, že má iné, väčšie poslanie. Rád pomáhal ľuďom. Začal na sebe cielene pracovať a vzdelával sa v obchode a v oblasti financií. Už od detstva ho zaujímala psychológia a skutočné pocity ľudí. Vytvoril finančné pobočky s excelentnými výsledkami v štyroch krajinách. Vďaka tomuto prístupu uzavrel so svojim tímom viac ako 65tis. finančných zmlúv.

Je priekopníkom Neurolingvistického programovania na Slovensku, ktoré pomáha ľuďom dosahovať v živote excelentné výsledky. V roku 2013 založil Akadémiu Andyho Winsona. Tá je v súčasnosti považovaná za jednu z najdynamickejšie rastúcich z najuznávanejších vzdelávacích inštitúcií v Česko-Slovensku. Je autorom knižného bestselleru Mysli, Konaj, Zbohatni.

Kto je Andy

Andy je autorom transformačných tréningov, ktorými prešlo už niekoľko tisíc ľudí. Je uznávaným mentorom a trénerom v oblasti ľudského potenciálu a prosperity nielen pre celebrity, či športovcov.

Na sociálnych sieťach ho sleduje 86 000 ľudí a toto číslo každý deň rádovo v stovkách rastie. Pre predstavu: za pol roka jeho videá celkovo na Facebooku pozrelo viac než 3 511 737 ľudí a virálne video, ktoré vyprodukoval zazdieľalo takmer 10 000 ľudí.

Andy Winson je online! Svoje otázky môžete písať prostredníctvom formulára nižšie.

POZOR: Už 26., 27., 28., októbra sa môžeme tešiť na jeden z jeho transformatívnych tréningov Tajomstvo Mysle Bohatých, ktoré sa uskutoční v Bratislave.

Multimilionári z rôznych kútov sveta tu prezradia otvorene svoje know-how a to, ako zarobili svoje prvé milióny. Účastníci tréningu sa tu tak môžu nastaviť na zmenu vo svojich životoch, spoznajú a osvoja si milionársku myseľ a majú tak našliapnuté na to, aby sa stali magnetom na príležitosti a peniaze! 

Andy Winson je ONLINE:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR článok)

Upútavka na tréning Tajomstvo Mysle Bohatých
Vstupenky zakúpite v sieti 

Formulár na otázky pre Andyho nájdete nižšie. Nezabudnite sledovať odpovede.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

11.10.2018 17:29 - otázka od Rudolf.weinberger
Nejde o neustály tzv. pozitívne stress,, ktoré psychologicky zničia človeka mobbing!?
Rudolf, prepáčte neporozumel som Vašej otázke.
11.10.2018 17:27 - otázka od Michaal
Pan Winson ako to je stými motivačnimy knihami ? Môže kazdy zrazu zbohatnut ?
Motivačné knihy dokážu skvelo inšpirovať, ale za človeka nezdvihnú zadok od televízora. Nepoznám osobne žiadneho človeka, ktorý zrazu zbohatol.
11.10.2018 17:22 - otázka od Miša
Pekný deň želám. Chcem sa vydať vlastnou cestou, ale viem, že rodina ma nebude podporovať. Vraj to sú len také pekné rečičky... Ako ich mám presvedčiť, ďakujem.
Pekný deň želám aj Vám, Stáva sa to pomerne často, že nás najbližší nepodporujú. Slovami ich nepresviedčajte, ale húževnatou prácou na sebe a výsledkami, ktoré budete dosahovať.
11.10.2018 17:20 - otázka od Fruni
Aky je to pocit zarabat peniaze na neuspesnych a po peniazoch tuziacich ludoch ???
Neviem
11.10.2018 17:20 - otázka od tomas
Cau Andy ,, ake mas auto?
Cau Tomáš, Limuzínu, Van aj Offroad.
11.10.2018 17:18 - otázka od Matej
Dobry den. Ste velka inspiracia pre mna Andy :)
Ďakujem za dôveru Matej. Vy buďte inšpirácia tiež. :)
11.10.2018 17:17 - otázka od Valéria
Dobrý deň.Sledujem vás už dlhšie a dávam na vaše rady.Len je škoda že väčšina ľudí si myslia že sami vedia všetko najlepšie nedajú si poradiť a proste majú svoj ,,rozum,,.mne sa zatiaľ všetko čo som chcela podarilo a ďalej idem za svojimi ďalšími cieľmi.Len by som chcela vedieť či nebudú nejaké akcie v Prešove alebo v Košiciach? krásny deň vám prajem a nezabudnite že s úsmevom sa výhra.
Gratulujem Valéria, že si idete svojou cestou. Momentálne neplánujem Prešov ani Košice. Bude Trenčín a Bratislava.
11.10.2018 17:16 - otázka od Silvia Žatková
Ahoj Andy pozdravujem z dovolenky na Malorke, ty sa kedy a kam chystáš na ďalšiu dovolenku.
Ahoj Silvia. Tak si to tam dobre uži. Ja sa chystám do Karibiku počas novembra.
11.10.2018 17:14 - otázka od Misoo
Dobry den. Myslite si ,že kazdy môže byt uspesny ?
Svojim spôsobom áno. Neverím však, že každý bude. Pretože nie každý je ochotný dať zo seba maximum.
11.10.2018 17:13 - otázka od dawwid9897
Pekny den Andy, vo svojej profesii opierate sa aj vo vieru v Boha ?
Pekný deň. Verím v Boha.
11.10.2018 17:13 - otázka od Peter P
Ahoj, Ako dlho ste transformoval z jednej praci na druhy a co ste robil ked prisli negativne myslienky ak ste nejake v tomto smere mal alebo ste to videl vsetko ruzovo a nakoniec toproste vyslo? Bola to zhoda nahod alebo myslienkami ste si vsetko privolal?
Peter, keď prišli aj negatívne myšlienky, tak som si zobral nejakú motivačnú knižku alebo audio knihu a počúval som dovtedy, pokiaľ mi nezačali chodiť iné myšlienky. Myšlienky je vec jedna, ale dôležité je čo človek urobí keď sa stane nejaká situácia. A tu najčastejšie reagujeme podvedome na základe programov, ktoré máme v sebe.
11.10.2018 12:56 - otázka od Milan
Andy? Som 15 ročný chalan a mám svoj život ako každý iný nefajčím nepijem nikdy som to neskúšal a už od svojich 8 rokov upratujem doma ale aj varím žehlim proste všetko a snažím sa byť lepším človekom mám aj cieľ a to stáť sa Hasičom a chcem zachraňovať ľudské životy a zdravie iných mám skvelú rodinu priateľov skvelé dievča ale predsa mám niekedy pocit ako by mi niečo chýbalo ale nikdy som nevedel čo a až ptm som zistil že môj biologicky otec bol jeden podvodník a ja celý život budem nosiť jeho meno a ťaží má to strašne moc ale teraz keď mám druhého otca by som najradšej chcel aby som ho mal v rodnom liste nie toho čo nás odkopol skutočný otec je ten ktorý ťa naučí veriť že všetko má svoj dôvod že keď mám cieľ tak nech dám do toho svoju dušu ďakujem Andy že si tu pre nás všetkých a ja tu budem pre všetkych ľudí ktorý budú potrebovať pomoc
Milan, je skvelé čítať ako ďaleko si vo svojom veku s tvojím rozmýšlaním. Viem, že to môže vyznieť ako fráza, ale ODPUSTI MU.
11.10.2018 12:46 - otázka od Em_il
Dobry den prajem, co vsetko odporucate aby sa clovek naucil mysliet inak? Staci jeden trening alebo je to dlhsia cesta?
Dobrý deň. Niekedy stačí jedna poriadna životná lekcia, a zmeníme všetko. Tréning je dobrý na naštartovanie. Je to ako s rastlinkou. Zasadíte semienko, pár krát ho polejete a budete očakávať, že budete mať skvelú úrodu. Alebo ho budete pravidelne zalievať, dodávať mu potrebné živiny a každý deň urobíte malú aktivitu, ktorá prinesie úrodu. Čo si vyberiete?
11.10.2018 12:32 - otázka od Dodo
Dobrý den. Nemyslím si že prečítani kníh od najlepších motivátorov a absolvovaní kurzov ako sa stať milinárom budem aj ja milionár. Alebo ako to je ?
Dobrý deň Dodo. Ani kniha, ani kurz z vás milionára neurobia. To čo budete potom robiť, načo budete každú minútu myslieť je to, čo rozhodne.
11.10.2018 12:31 - otázka od Frederic
Dobry den, chcem sa opytat kedy u vas nastal impluz zmeny a co bolo hnacim motorom. PRetoze kazdy resp vecsina hovori o tom ake to je ked zmena presla a velmi malo sa hovori o tom co to zapricinilo. Zdali to bola kriza ci clovek naozaj musi spadnut na dno alebo je to lenivost ci tak velke moznosti prace co nam nici sny a chceme vsetko naraz. Co bolo u vas to co vas prinutilo tak velku zmenu, dokazalo verit v tom co robite i napriek tomu kolko je negativnych reakcii v porovani pozitvnych. Co bolo to co vam ukazalo cestu sa nebat a ist za tym co robite? Dakujem Frederic
Frederic dobrý deň, Väčšinou to boli u mňa nejaké neúspechy, po ktorých som robil nové rozhodnutia. Hnacím motorom boli ciele a sny. A cestu mi ukázali moji mentori a absolvované tréningy
11.10.2018 12:25 - otázka od Michal
Ahoj Andy mám otázku . Ktorá ma veľmi zaujíma. Prečo sa z ľudí nestanú milionári? Prečo nemajú svoj biznis? Keď čítajú tie motivačné knihy od tých ktorí to skutočne dokázali ? Prečítajú 10-tky kníh a stále nič .Napríklad knihy od Dalea Carnagiho , Roberta Kiyosaki , a kopec ďalšíh vrátane tej tvojej . Ďakujem za odpoveď .
Ahoj Michal. Odpovedal si si. Pretože ich len čítajú.
11.10.2018 12:15 - otázka od Igor
Pred dvoma rokmi som absolvoval jeden z vašich kurzov. To nadšenie (resp. motivácia) ešte niekoľko dní po bolo úžasné. Ale postupne vyprchalo. Čo by som mal robiť, aby som si ho udržal konzistentné.
Záleží na tom, ktorý tréning. Nejde o to nadšenie z toho trénigu, ide o to, či robíte každý deň to, o čom sme hovorili na tréningu. Malými krokmi k veľkým cieľom. Takým rýchlym a jednoduchým návodom je každodenné používanie diáru úspechu R.A.D.
11.10.2018 12:08 - otázka od Tomáš
Ako sa odmeňuješ za svoje úspechy?
Zážitkami :)
11.10.2018 12:07 - otázka od Mária
Ahoj Andy, ako bojuješ so svojimi strachmi a aké sú tie tvoje?
Ahoj Mária, nebojujem s nimi. Nechávam ich odplávať ako lístok na hladine rieky.
11.10.2018 12:07 - otázka od zeller
Dobry! Mate zaujimavych hostov na treningu! Ako ste sa k nim dostali?
Dobrý deň. Sme priatelia.
11.10.2018 12:06 - otázka od fmtps
Dobry den! Od kedy ste vydali svoju knihu, zmenili ste nieco na svojej teorii? Vyvijate svoju teoriu?
Dobrý deň. Zmena je jediná istota. Takže mením veci. Snažím sa čo najviac zjednodušovať. Mám aj svoje teórie vychádzajúce z mojich skúseností.
11.10.2018 12:04 - otázka od messi251
dobry den pan winson, myslite si ze sa da zbohatnut a mat lepsi zivot aj s platmi ake mame na slovensku? lebo to podla mna nejde.
Dobrý deň, pokiaľ sa budete porovnávať s priemerným platom, s výdajmi, ktoré ľudia majú a s myslením, tak nie. Nemyslím si, že to je o Slovensku. Myslím si, že to je o tom ako je každý ochotný prevziať zodpovednosť za svoj život a mať odvahu urobiť v ňom zmenu. Zbaviť sa svojho strachu a hľadať stále spôsoby ako sa zlepšovať.
11.10.2018 12:00 - otázka od Jana M.
Zdravím! Myslíte si, že existuje jednoduchý vzorec na to ako zbohatnúť?
Ano existuje. :) Mysli + konaj + načasovanie = zbohatni Použitím optimálnych systémov a stratégií.
11.10.2018 11:58 - otázka od 777
Ahoj Andy! Sledujem tvoje videa uz dost dlho a paci sa mi ako ludi motivujes. Ako si vyberal hosti na trening Tajomstvo mysle bohatych? Dakujem a pekny den!
Ahoj. Ďakujem za podporu. Vždy vyberám na základe ich výsledkov a toho, či ich poznám aj ako ľudí.
11.10.2018 11:57 - otázka od JANO
Dobry den, planujete vydat este nejaku knihu prosim? a bude aj zaznam z Tajomstvo mysle bohatych?
Dobrý deň. Áno plánujem ich vydať viacero. Záznam bude ale nebude k dispozícií.
11.10.2018 11:56 - otázka od silvohru
Dobry den zelam, mate uspesnu karieru a asi ste aj velmi zaneprazdneny ale predsa, venujete sa este nejakemu samostudiu?
Dobrý deň, venujem sa mu každý deň.
11.10.2018 11:55 - otázka od zabiak julo
Dobry den, comu vsetkemu sa teraz venujete prosim?
Dobrý deň. Všetkému čo ma baví a mám rád. Rodina, cvičenie, robenie tréningov, natáčanie videí....
11.10.2018 11:53 - otázka od jajko28
Dobry, chcel by som sa opytat ci ste si aj Vy presli padmi a ak ano akymi, uz ste to chceli vzdat? dakujem
Veľa krát som zažil také momenty. Prišiel som o peniaze, o vzťah, podrazili ma priatelia, mal som vážny úraz ....
11.10.2018 11:51 - otázka od Linda
Dobrý deň, aká je Vaša najoblúbenejšia kniha? Nie len motivačná... resp. aký štýl kníh obľubujete?
Dobrý deň Linda, Nemám najobľúbenejšiu knihu. Najhodnodnotnejšia je pre mňa biblia. V minulosti ma chytil za srdce Alchymista od Paulo Coelho. Obľubujem motivačnú literatúru.
11.10.2018 11:43 - otázka od dirtydancing
Andy ste môj veľký vzor a máte nádherný hlas :) Smiem vedieť či máte rodinu? Kde vás okrem tréningu môžem stretnúť? Bývate na Slovensku? :)))))
Ďakujem za dôveru a uznanie. Mám rodinu. Stretnúť ma môžete vo fitku, na štadióne pri behu, v lietadle alebo kde koľvek kde budem :) Bývam na Slovensku najčastejšie.
11.10.2018 11:41 - otázka od Lukasenko
Dobrý deň prajem, viete zlúčiť život úspešného motivátora aj s rodinou? Máte rodinu? Aké sú vaše hobby a aký význam im dávate? Ďakujem pekne! Lucas
Dobrý deň. Áno mám manželku a dve deti. Spolu sme už 20 rokov. Dá sa to zlúčiť ak partneri chcú. Mojim najväčším koníčkom je čas strávený s mojimi deťmi a manželkou. Okrem toho sa rád vozím na motorke, cestujem, potápam, oddychujem v húpacej sieti s knižkou...
11.10.2018 11:36 - otázka od jozko
Dobry den prajem Andy, co znamena neurolingvisticke programovanie? to pocujem prvykrat. Dakujem j
Jožko je to na dlhšie vysvetlenie avšak pokúsim sa vytiahnuť tú esenciu. Je to veda o komunikácií samého so sebou a s vonkajším prostredím. Ako uchopiť a ovládnuť vnútorné stavy, a to čo sa odohráva v našom vedomí aj podvedomí. Veľmi pekne to podľa mňa vystihol Anthony Robbins. "NLP je ako jadrová fyzika v oblasti mysli. Fyzika skúma štruktúru skutočnosti, materiálnu podstatu sveta a vesmíru. NLP robí to isté, ale zaoberá sa mysľou. Umožňuje nám rozložiť deje a skutočnosti na ich základné zložky, vďaka ktorým fungujú. Ľudia často obetujú veľa času hľadaniu lásky. Utratili celé majetky v snahe spoznať sami seba. Venujú sa psychoanalýze a kupujú desiatky knih o tom, ako byť úspešní. NLP nám dáva do rúk nástroje, s ktorých pomocou môžeme dosiahnuť týchto a iných cieľov elegantne, účinne - a hneď!"
11.10.2018 11:26 - otázka od Jana G.
Dobrý deň Andy, veľmi ma inšpirujete ako osoba, ste úžasní v tom čo robíte. :)
Dobrý deň, Jana, ďakujem :)
11.10.2018 11:25 - otázka od Florian
Dobrý deň, je lepšie si stanovovať si mega veľké ciele alebo lahko zvládnutené menšie? V zmysle mier ku hviezdam a trafíš aspon mesiac. Dakujem
Dobrý deň, Florian. Osobne si myslím, že je lepšie stanovovať si veľké ciele rozkúskované na menšie ciele.
11.10.2018 11:24 - otázka od Hugo
myslite si ze ked splnim vsetky veci ktore radite budem sa mat lepsie? co ked sa nedokazem zmenit?
Dobrý deň, Hugo. Osobne si myslím, že áno. Otázka je, či sa chcete zmeniť. Ak sa chcete zmeniť a viete kam sa chcete dostať, princípy a stratégie, kt. vyučujem dokážu pomôcť.
11.10.2018 11:21 - otázka od serena
Dobry den, aku dolezitost davate sportu v zivote cloveka? Je podla vas dolezite aby mal clovek hobby, konkretne sport?
Dobrý deň, Serena, športu dávam v živote veľkú dôležitosť. Každý človek by mal mať nejaké hobby a pracovať telom aj hlavou, aby sa mohol neustále rozvíjať.
11.10.2018 11:20 - otázka od zigy333
Dobry, povazujete svoj zivot za naplneny? Su peniaze podla vas vsetko?
Peniaze vôbec nie sú všetko. Peniaze sú jedna z častí v živote. Áno, cítim sa naplnený.
11.10.2018 11:19 - otázka od anka32
Dobry den zelam, odporucate druhy pilier?
Ja ho mám.
11.10.2018 11:18 - otázka od pazitka
Dobry den, mala by som otazku: co je podla vas najdolezitejsie v sebamotivacii? aka metoda?
Dobrý deň, pozrite sa do zrkadla a nahlas si povedzte: "Dokážem to!" (Najdôležitejšie v sebamotivácii je viera) Nie je to o metóde, ale o viere.
11.10.2018 11:16 - otázka od jasminovaryza
Dobrý deň Andy, mňa by zaujímalo, že kde všade po svete ste boli. Aj ste žili mimo Slovenska? ĎAKUJEM vám pekne
Dobrý deň, bol som na viacerých miestach. Napríklad USA, Keňa, Tanzánia, Thajsko, Mexiko, Kuba, Haiti, Bahamy, Egypt, Spoj. Arab. Emiráty, Hongkong, Singapur a celá EÚ. Žil som v Rumunsku.
11.10.2018 11:14 - otázka od potter278
Dobrý deň Andy, ako vnímate ekonomickú situáciu na Slovensku? Máme sa tu podľa Vás dobre alebo zle? Ď. LK
Dobrý deň. Ekonomická situáciu v súčastnosti v nímam pozitívne pred dosiahnutím vrchola. A potom bude nasledovať pokles. Podľa mňa je úžasné žiť na Slovensku v porovnaní s väčšinou krajín.
11.10.2018 11:12 - otázka od 1458
Dobry den Andy, hostov pre trening ste si vyberali sam? Poznate sa osobne? Dakujem
Dobrý deň. Vždy ich vyberám sám a každý z nich je môj priateľ a poznám aj ich cestu pádov aj rastu.
11.10.2018 11:12 - otázka od klemBER
Dbry den, s akou najslavnejsou celebritou ste pracovali?? Zijete na slovensku? dakujem
Dobrý deň, ako som písal, pracujem alebo pracoval som s viacerými celebritami. Žijem na Slovensku.
11.10.2018 11:10 - otázka od helena
Ahoj Andy, mam trochu osobnejsiu otazku, aku hudbu pocuvas?:)
Ahoj Helena, počúvam vzdelávacia nahrávky, audioknihy namiesto hudby. Obľubujem filmovú hudbu. Niekedy aj rap :)
11.10.2018 11:08 - otázka od plubus
Dobry den zelam, Andy, mate aj nejakych neprajnikov? Stretavate sa s negativnymi ohlasmi?
Dobrý deň, plubus. Hejterov má podľa mňa každý. Takže áno.
11.10.2018 11:07 - otázka od Simona
Dobrý deň, sledujem Vaše videá na youtube a je to perfektné! Som veľmi rada, že ste práve vy prišli s takýmto inšpiratívnym nápadom! Môžete prezradiť kto bude ďalším hosťom? :)
Dobrý deň, Simona, nechajte sa prekvapiť, šou Úspešní u Winsona vychádza na YouTube kanály Andy Winson každú stredu večer :)
11.10.2018 11:06 - otázka od Bolsky_j
Ahoj Andy! Si skvelý rečník a motivátor, tvoje videá pozerám stále a dosť mi pomáhajú sa správne zamyslieť nad životom. Chcel som sa len poďakovať :)
Ahoj. Ďakujem za dôveru a podporu.
11.10.2018 11:06 - otázka od janin
zdravim andy, ake mate konicky? co vam pomaha relaxovat?
Dobrý deň, Janin. Mojim najväčším koníčkom je čas strávený s mojimi deťmi a manželkou. Okrem toho sa rád vozím na motorke, cestujem, oddychujem v húpacej sieti.
11.10.2018 11:05 - otázka od zita
Ahoj Andy! Chcela by som prist na trening, chcem si totizto otvorit vlastny podnik ale uz roky sa len odhodlavam. Nie som schopna sa dokopat k cinom. Pomoze mi trening verit sama sebe? Zitka K.
Ahoj Zita. Gratulujem, že máš svoj cieľ. Teraz si už urobila aj akciu. Napísala si. Takže vieš sa dokopať k činom. Moje tréningy sú zamerené na posun dopredu a dokopanie sa k činom. Keďže tvoj cieľ je spojený z biznisom, tak tréning Tajomstvo mysle bohatých je na to vhodný.
11.10.2018 11:04 - otázka od wjfn
Dobrý deň Andy :) aké celebrity ste vo svojej úspešnej kariére spoznali a mali šancu viesť? Vopred ďakujem za odpoveď
Dobrý deň, nakoľko sú to celebrity, máme spolu uzavretú dohodu o dôvere tak, ako mám s každým klientom, keď ho vediem.
11.10.2018 11:02 - otázka od julia
Dobry den prajem, ste moj velky vzor a motivacia. Komu odporucate svoju knihu? uz rozbehnutym businessmanom alebo obycajnym ludom?
Dobrý deň, Júlia, ďakujem. Svoju knihu Mysli, Konaj, Zbohatni odporúčam každému bez rozdielu veku a momentálne životnej situácie v akej sa človek nachádza.
11.10.2018 11:00 - otázka od malorca98
Dobry den, robili ste s viacerymi celebritami, ktora spolupraca vas najviac tesila?
Všetky spolupráce sú výnimočné.
11.10.2018 10:58 - otázka od PATRISIA
Zdravim vas! Přijedete někdy taky do Čech?:)
Do Čiech cestujem taktiež.
11.10.2018 10:58 - otázka od janosik z lesa
Pán Winson, čo je pre vás v živote výzvou?
Moje deti sú mojim najväčším učiteľom :)
11.10.2018 10:57 - otázka od futbalistka
Dobry den, boli chvile v kariere, kedy ste si povedli ze s tym seknete?
Áno, boli.
11.10.2018 10:57 - otázka od milan1990
Dobry den p. Winson, venujete sa aj charite?
Áno, venujem.
11.10.2018 10:57 - otázka od sandra_b
Ahoj Andy! Vy ste naozaj skvelý motivátor, aj vašu knihu mám :) Chcela by som sa opýtať či máte deti, ak áno tak koľko :) ? Ďakujeeeem Sandra
2 deti
11.10.2018 10:56 - otázka od kosatka 87
Dobry den, venujete sa aj sportovcom?
Áno venujem sa aj športovcom.
11.10.2018 10:55 - otázka od Jožko
koľko vám trvalo dosiahnutie tohoto parádneho úspechu?
Jožko, ak mám pravdu povedať nepovažujem to za parádny úspech. Každá životná situácia ma niečo účí a formuje to kým som dnes. Takže 42 rokov sa už pripravujem.
11.10.2018 10:53 - otázka od johan
Dobry den, kolko % psychologie pouzivate na svojich treningoch? resp. z coho este cerpate na prednaskach? DAKUJEM
Dobrý deň, Johan, približne 80% psychológia, 20% fyziológia.
11.10.2018 10:51 - otázka od Etelka
Ahoj Andy, si úplná kópia Tonyho Robbinsa :-) Ale si super. Ďakujeme. Dá sa u teba vyškoliť na trénera ako si ty?
Ahoj Etelka, ďakujem za takýto kompliment, osobne si to nemyslím lebo Tony Robbins je najlepší na svete - v tom, čo robí. Pravdou však je, že máme spoločných učiteľov. Vyškolenie na trénera je možné, mám program aj pre koučou a spíkrov.
11.10.2018 10:50 - otázka od Zuzana L.
Dobry den p. Winson, staci absolvovanie jedneho kurzu/ prednasky na nejake viditelne zmeny v spravani/ vnimani u ucastnikov? Dakujem Vam za odpoved.
Dobrý deň, Zuzana, je to veľmi individuálne pretože prichádza k veľkým zmenám, u niekoho zmeny nie sú viditeľné vôbec, záleží na tom, v akej etape života sa nachádza. Preto robím tréningy, kde sa človek naučí veci používať aj v živote.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu