Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herec z telenoviel bol nezvestný štyri mesiace: Hororový nález! Objavili ho v drevenom kufri dva metre pod zemou

Brazílsky herec bol nezvestný 4 mesiace, našli ho zavraždeného v Rio de Janeiro
Brazílsky herec bol nezvestný 4 mesiace, našli ho zavraždeného v Rio de Janeiro (Zdroj: Instagram/@jeffmachadocosta)

RIO DE JANEIRO - Jefferson Machado, 44-ročný herec, zmizol z domu v januári. Vo februári bol oficiálne vyhlásený za nezvestného a polícia po ňom pátrala dlhé štyri mesiace. Nedávny hrôzostrašný nález však dal za prípadom definitívnu bodku.

Telo brazílskeho herca Jeffersona Machadu našli zviazané v drevenom kufri a zakopané dva metre pod zemou. Napriek tomu, že polícia identifikovala osobu, ktorá by mohla byť podozrivá z prípadu vraždy, zatiaľ k jej zatknutiu nedošlo, informoval britský Daily Mail.

Jeffersonova mama, 73-ročná Maria das Dores, uviedla pre brazílsky portál Notícias do Dia, že so synom komunikovala naposledy 29. januára. Potom jej síce chodili od syna SMS-ky, ale obsahovali gramatické chyby. Vrah jej dokonca napísal, že mu spadol telefón do záchodovej misy a preto nemôže uskutočniť videohovor.

Video je nevhodné pre maloleté osoby a citlivé povahy

Páchatelia v Bratislave poškodili viacero kobiek (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia informovala, že telo bolo zakopané dva metre pod betónovou podlahou prístavby v západnej štvrti Rio de Janeiro. Skutočnosť, že by mohlo ísť o nezvestného Jeffersona sa im podarilo potvrdiť na základe odtlačkov prstov. Nehnuteľnosť, na ktorej prístavba stojí, patrí žene, ktorá ju prenajala mužovi podozrivému z vraždy.

Brazílsky spravodajský portál G1 uviedol, že telo Jeffersona pomáhalo vybrať deväť ľudí, vrátane siedmich agentov civilnej polície. Rodinná priateľka Jeffersona napísala na sociálnej sieti, že ho „chladne a brutálne zavraždili závistliví, zlí a bezohľadní ľudia“. Machadovou poslednou hereckou prácou bola v roku 2022 telenovela Record TV „Reis“.

Viac o téme: VraždaTelenovelaJefferson MachadoBrazílsky herec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu