Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chladnokrvná vražda ukrajinskej modelky: FOTO Masaker pílou, Jan ju zavraždil priamo v hotelovej izbe!

Zavraždenú Alonu Savčenkovú našli v hotelovej izbe v Thajsku Zobraziť galériu (4)
Zavraždenú Alonu Savčenkovú našli v hotelovej izbe v Thajsku (Zdroj: Profimedia.sk)

BANGKOK - V turistickom raji v Bangkoku v jednom z luxusných hotelov našiel personál znetvorené telo ukrajinskej modelky Alony Savčenkovej. Polícia z vraždy obvinila a zadržala jej priateľa Jana Jerzyho Lagodu-Fillipowa z Poľska.

Chladnokrvná vražda sa stala v hoteli Key Sathorn-Charoenraj v Bangkoku. Mladá 24-ročná Ukrajinka sa v spomínanom hoteli ubytovala spolu s priateľom Janom, majiteľom reklamnej agentúry, registrovanej v londýnskom West Ende. Práve pre jeho agentúru mladá Alona fotila. Túžila sa stať filmovou hviezdou.

Drogový biznis v garáži vedľa Okresného súdu (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Zamestnanci hotela uviedli, že párik pôsobil navonok šťastne a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa Alona mala stať obeťou chladnokrvnej vraždy. Ochranka si však 15. mája ráno všimla, že Jan opustil hotel sám s batožinou a mal veľmi naponáhlo. Personál hotela po obhliadke našiel v izbe na 32. poschodí zavraždené telo jeho priateľky, informoval britský DailyMail. Modelka Alona Savčenková mala celú tvár od krvi, ľavú ruku odseknutú, na hrudi bodné poranenie a čiastočne oddelenú hlavu od tela. Vedľa tela ležala dlhá ručná pílka. Po obhliadke polícia skonštatovala, že telo ležalo na hotelovej izbe asi deň.

Taxikár, ktorý Jana viezol uviedol, že sa mu vrah snažil pomocou Google prekladača povedať, že si chce zahrať v kasíne. „Keď nemohol nájsť vhodné miesto, požiadal ma prostredníctvom aplikácie, aby som mu pomohol rozrezať telo jeho priateľky za 1500 thajských bahtov (40 eur),“ uviedol taxikár. Podozrivého polícia zadržala na hraničnom priechode. Muž bol pripravený presadnúť do minivanu, ktorý ho mal odviezť do Kambodže.

Viac o téme: VraždaThajskoChladnokrvná vraždaAlona SavčenkováUkrajinská modelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu