Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fritzl roky väznil svoju dcéru a splodil s ňou deti: Teraz napísal škandálnu knihu! Týmto sa v nej pochválil

Josef Fritzl roky väznil v malej pivnici svoju dcéru a splodil s ňou deti. Zobraziť galériu (3)
Josef Fritzl roky väznil v malej pivnici svoju dcéru a splodil s ňou deti. (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Josef Fritzl je vo väzení od roku 2008. Muž 24 rokov väznil a týral svoju vlastnú dcéru v malej pivnici. Teraz napísal knihu spolu s právničkou Astrid Wagnerovou. V nej sa mal okrem iného pochváliť svojím sexuálnym životom.

Pred 15 rokmi vyvolal Josef Fritzl hrôzu po celom svete: viac ako 24 rokov držal svoju vlastnú dcéru v zajatí v pivnici pod svojím domom v Amstettene v Dolnom Rakúsku. Brutálne ju týral a splodil s ňou sedem detí. Teraz "monštrum z Amstettenu" napísal knihu spolu s právničkou Astrid Wagnerovou. Informovala o tom kriminálna reportérka Martina Preweinová v denníku Kronen Zeitung.

Adama Puškára vzal okresný súd do väzby, odviezla ho policajná eskorta (Zdroj: Topky/Maarty)

Dielo sa má volať „Priepasti Josefa F.“ („Die Abgründe des Josef F.“) a pravdepodobne ho inicioval Fritzl, ktorý bol odsúdený na doživotie. Kniha má reflektovať páchateľov zmätený myšlienkový svet a zároveň zosmiešňovať jeho obete. "V skutočnosti som dobrý človek," píše Fritzl. O to nepochopiteľnejšie pre neho bolo, že jeho manželka s ním prerušila kontakt.

V tejto pivnici väznil Fritzl svoju dcéru.
Zobraziť galériu (3)
V tejto pivnici väznil Fritzl svoju dcéru.  (Zdroj: profimedia.sk)

Fritzl sa chváli sexuálnymi aférami

Fritzl o sebe zrejme hovorí, že je „zodpovedný rodinne založený muž" s „obrovskými pracovnými úspechmi". Jeho aura má na ženy zvláštny vplyv. Chváli sa, že na služobných cestách mal „desiatky sexuálnych aférok", z ktorých dokonca vznikli deti.

„Mám deti s niekoľkými indickými ženami,“ hovorí. Obzvlášť hrdý je na dnes už dospelého syna. Muž bol počatý počas aféry s Ghančankou. „Dnes je z neho uznávaný právnik,“ cituje Kronen Zeitung z diela.

Pokiaľ ide o jeho zatknutie v roku 2008, Fritzl sa mal ponoriť do sebaľútosti. „Bol som úplne sám so svojimi myšlienkami. Nebol nikto, komu by som sa mohol zdôveriť."

V tejto pivnici väznil Fritzl svoju dcéru.
Zobraziť galériu (3)
V tejto pivnici väznil Fritzl svoju dcéru.  (Zdroj: profimedia.sk)

„Stovky listov“ od zamilovaných žien

Napriek svojim zverstvám Fritzl povedal, že dostáva „stovky listov, predovšetkým od žien, ktoré sú do mňa zamilované.“ Zasvätenci z justície túto informáciu údajne potvrdili denníku Kronen Zeitung.

Podľa názoru 87-ročného muža by mal byť čo najskôr preradený z do bežnej väzby. Mohol by tak požiadať justíciu o prepustenie z väzenia. Koniec koncov, chcel „stráviť posledné roky svojho života na slobode“. Ak by k tomu došlo, pravdepodobne by sa rád presťahoval späť do Amstettenu.

Viac o téme: KnihaDcéraVäzenieDoživotieIncestJosef Fritzl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu