Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO nechutnej scénky v Splite: Turista prerazil absolútne dno, doma by nič také nespravil!

Turista v Splite močí do miestnej fontány
Turista v Splite močí do miestnej fontány (Zdroj: Facebook/Edita Lučić Jelić)

SPLIT - Jedna z najznámejších dovolenkových destinácií v Chorvátsku sa stala terčom ohavnej scénky. Video zverejnené na Facebooku zachytáva neznámeho muža, zrejme turistu, ktorý vo večerných hodinách močil do jednej z miestnych fontán. Mal rozhodne vypité, pretože mu nevadilo ani osvetlenie v okolí objektu.

Na sociálnych sieťach sa objavila scénka, ktorú by triezvy človek určite nespravil. Odohrala sa neďaleko katedrály svätého Dujma v Splite, informuje Dnevnik.hr. Dvaja turisti, pravdepodobne cudzinci, stáli vo večerných hodinách nad osvetlenou fontánou a jeden z nich sa postaral o úplnú nechutnosť. 

Táto scéna nahnevala známu moderátorku Rádia Dalmácia Editu Lučić Jelićovú, ktorá video zverejnila na svojom facebookovom profile. "Takto sa správate aj u vás doma? Nehanbíte sa? Ľudia moji, ako dlho budeme toto znášať? Kde bola polícia?" napísala v príspevku na Facebooku. Jej oznámenie na sociálnych sieťach vyvolalo lavínu komentárov. 

"Strašné, myslím si, že si za to môže sám Split, že má takých hostí ," znel jeden z komentárov. "Môže to byť ešte horšie? Absolútne dno. Keď to vyskúšaš, očividne sa ti nič nestane," napísala nahnevaná miestna obyvateľka. "Obyčajný sedliak. Doma by nič také nespravil. Prídu sem a myslia si, že môžu všetko," myslí si ďalší užívateľ. 

Viac o téme: FontánaTuristiMočenieChorvátskoSplit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu