Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Hororový koniec prijímacieho rituálu na univerzite: Študent (19) skončil slepý a paralyzovaný

Prijímací rituál, ktorý sa skončil tragédiou Zobraziť galériu (4)
Prijímací rituál, ktorý sa skončil tragédiou (Zdroj: YouTube/ABC News)

EDEN PRAIRIE - Normálny život Dannyho Santulliho sa skončil na prijímacom rituáli v októbri 2021. Devätnásťročný mladík utrpel jednej osudnej noci vážne poškodenie mozgu a po ôsmich mesiacoch stál nevidí, nedokáže hovoriť ani chodiť.

Študentovi rodičia zažalovali 22 ľudí zapojených do incidentu. Po zhliadnutí záznamov teraz žalujú aj bratov Samuela Gándhího a Aleca Wetzlera. Sú obvinení z toho, že Santulliho úmyselne naliali alkoholom a nepomohli mu, keď prestal dýchať, informuje ABC News

Danny Santulli utrpel zástavu srdca.
Zobraziť galériu (4)
Danny Santulli utrpel zástavu srdca.  (Zdroj: Facebook/Danny Santulli )

Členovia bratstva Phi Gamma Delta nútili prvákov, aby pili veľké fľaše vodky. Podľa žaloby chceli Gándhí a Wetzler dopriať nováčikom noc, na ktorú nezabudnú tým, že zohnali veľké množstvo kokaínu, marihuany a alkoholu.

Keď Danny omdlel, Gándhí a Wetzler ho nechali ležať na gauči. Až keď študent utrpel zástavu srdca, previezli ho do nemocnice. Bolo už ale neskoro, jeho mozog utrpel vážne poškodenie. V žalobe sa tvrdí, že dvoch študentov združenia predtým varovala University of Missouri za predchádzajúci incident šikany. Wetzlera obvinili z podania alkoholu mladistvým. Santulliho rodina však chce, aby bol on a ostatní členovia bratstva tiež obvinení zo šikany.

VIDEO Hororový koniec prijímacieho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/ABC News)

"Pokiaľ ide o zranenia, ide o najhorší prípad šikany študentského združenia v Spojených štátoch. Nemôžeš sa takto ťažko zraniť a byť nažive. Jeho vyhliadky sú pochmúrne," povedal právny zástupca rodiny David Bianchi. 

VIDEO Hororový koniec prijímacieho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/ABC News)

Tínedžer bol pred pár dňami prepustený z rehabilitácie. Odteraz sa budú o neho musieť nepretržite starať jeho rodičia v meste Eden Prairie v Minnesote. Jeho matka odišla kvôli tomu z práce v banke. Podľa lekárov Danny pravdepodobne už nikdy nebude môcť chodiť, rozprávať ani vidieť.

Viac o téme: AlkoholŠtudentiRituálDanny Santulli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu