Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dráma v potravinách: VIDEO Muž si odmietol nasadiť respirátor, nasledovala BITKA! Ochrankár skončil so zlomenou sánkou

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

PRAHA – Bitka v potravinách aj s vážnymi následkami. Zrejme každý má ešte v živej pamäti incident z jesene minulého roka, kedy skupina odporcov opatrení vyvolala v piešťanskom Lidli konflikt. Takéto incidenty však nie sú iba špecifikom Slovenska. Podobný sa stal aj v susednom Česku.

Tamojšia polícia upozornila na incident, ktorý sa odohral v obchode s potravinami na Plzeňskej ulici v Prahe ešte začiatkom decembra. Do predajne vošiel muž, ktorý nemal prekryté horné dýchacie cesty tak, ako to kázali platné pravidlá. Člen bezpečnostnej služby preto zákazníka upozornil, aby si nasadil na tvár respirátor.

Bitka v potravinách: Zákazník si nechcel nasadiť respirátor, ochrankár skončil so zlomenou sánkou (Zdroj: Policie České republiky)

Muž bol však opačného názoru a pokračoval ďalej do obchodu. Ochrankár sa mu preto postavil do cesty, aby mu nenásilnou formou zabránil vo vstupe do predajne. A to odštartovalo konflikt. Najskôr iba verbálny, ten však zákazník ukončil úderom päsťou do tváre ochrankára. Následne sa obaja do seba pustili, pričom si uštedrili údery päsťami aj kopance.

Dráma v potravinách: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

"Po bitke musel napadnutý člen ochranky vyhľadať lekárske ošetrenie, pretože mu útočník spôsobil zlomeninu dolnej čeľuste," uviedla polícia. Muž musel dokonca podstúpiť operáciu, pri ktorej mu bola čeľusť spevnená dvomi titanovými doštičkami a šiestimi skutkami.

Dráma v potravinách: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

"V súvislosti s prípadom, ktorý je preverovaný pre podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví, pátrame po totožnosti útočníka na kamerových záznamoch. Ak ho poznáte, kontaktuje linku 158," uviedla česká polícia.

Viac o téme: OpatreniaČeskoBitkaútočníkPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu