Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Totálny bizár pri pátracej akcii! Záchranári sa snažili nájsť v lese strateného muža, ten hľadal s nimi

Dobrovoľníci a záchranári 1359pátrali po mužovi celé hodiny. Zobraziť galériu (4)
Dobrovoľníci a záchranári 1359pátrali po mužovi celé hodiny. (Zdroj: YouTube/A. Haber, ntv)

BURSA - V Turecku sa odohrala komická situácia. Skupinka ľudí hľadala nezvestného muža. On opitý sa k dobrovoľníkom pripojil a hľadal s nimi. Až o pár hodín zistil, že oni hľadajú vlastne jeho. Informovali o tom miestne médiá.

Päťdesiatročný Beyhan Mutlu popíjal v bare s kamarátmi a potom vyšiel von a nechtiac sa zatúlal do lesa. Keď sa dlhšie ku kamarátom nevracal tí začali mať strach a privolali políciu. Tá spolu s dobrovoľníkmi začala muža hľadať.

Keď pátrači vošli do lesa, nechtiac sa k nim pridal aj "nezvestný" muž. Pátranie v lese trvalo už niekoľko hodín, kým si muž uvedomil, že hľadá sám seba. Začul totiž svoje meno, ako po ňom ľudia vykrikovali. On zareagoval, ako by sa nič nestalo: "Koho to hľadáme? Ja som tu."

Ťažko sa dá pochopiť fakt, že muž sa k hľadajúcim pripojil, bol s nimi niekoľko hodín a nikto si ho nevšimol, ani jeho kamaráti. Polícia nakoniec muža odviedla domov.

Hľadaný muž
Zobraziť galériu (4)
Hľadaný muž  (Zdroj: YouTube/ A Haber)

Podľa portálu Vice to nie je to prvýkrát, čo sa nezvestný zapojil do vlastnej záchrannej misie. V roku 2012 bola ázijská turistka, ktorá sa stratila na Islande, nájdená aj vo vlastnej pátracej skupine, pretože údajne nerozpoznala svoj vlastný popis.

Viac o téme: PátranieNezvestnýDobrovoľníciPolícia Turecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu