Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Invázia hadov! Nočná mora sa po rakúskom útoku na genitálie opakuje: Ďalší plaz na českom WC

Pytóna odchytili a vrátili majiteľovi. Zobraziť galériu (4)
Pytóna odchytili a vrátili majiteľovi. (Zdroj: Facebook/ Ostrovský macík)

KARLOVE VARY - Po šokujúcom prípade z Rakúska, kedy muža pohrýzol na toalete had do genitálií, sa niečo podobné stalo aj v Česku. Našťastie tentoraz ostali genitálie v poriadku. Muž si pytóna v záchodovej mise našťastie všimol. Nebol to však jediný prípad zatúlaného hada, ktorí museli hasiči riešiť.

Muža z Ostrova pytón (mal asi meter) v záchode poriadne šokoval. Incident sa odohral v jednom z obytných domov. Had bol stočený v záchodovej mise, píše stránka novinky.cz.

Pytóna odchytili a vrátili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Ostrovský macík)

Had bol pokojný a tak sa ho mužovi podarilo zaistiť. Strážnici potom privolali zamestnanca odchytovej služby Ostrovský macík. Hada umiestnili na bezpečné miesto. Na internetovú výzvu sa prihlásil chovateľský pár.

Invázia hadov! Nočná mora
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Ostrovský macík)

Pytón na majiteľov dlho nečakal. "Chovatelia sa čoskoro prihlásili, sú zo susedstva," povedal pre novinky.cz šéf ostrovskej obecnej polície. Tým sa však prípad neuzavrel. Had sa síce vrátil chovateľovi, ale bude sa riešiť, ako bol had zaistený a či chovatelia niečo nezanedbali. Prípad strážnici odovzdali k správnemu konaniu.

Ďalší prípad zatúlaného hada sa riešil ešte v stredu v Sokolovsku. V Krasliciach sa vretenica dostala do jedného obchodu a usalašila sa na regáli s detským tovarom.

Invázia hadov! Nočná mora
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HZS Karlovarského kraja)

Hororová predstava sa stala skutočnosťou! Rakúšana na toalete pohrýzol had do genitálií, prišiel cez kanalizáciu

"V regáloch s detským tovarom ju našiel personál, o pomoc s odchytom požiadali pracovníci obchodu Kraslických hasičov. Tí malého hada odchytili a vypustili ho mimo mesto do lesa," napísali hasiči na Facebooku.

Viac o téme: HadToaletaObchodHasičiPytónVretenica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu