Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladík zistil, že jeho syn je v skutočnosti jeho strýko! Priateľka totiž spávala so starým otcom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Starí rodičia budú mať v našich srdciach vždy zvláštne miesto, pretože vďaka nim máme jedny z najlepších spomienok. To však nemôže povedať muž, ktorý sa na TikToku podelil so svojím šokujúcim príbehom. Ukázalo sa, že jeho starý otec mal pomer s mužovou priateľkou, čoho dôsledkom je to, že jeho syn je v skutočnosti jeho strýko.

Užívateľ TikToku známy ako @stackS1400 uverejnil video, ktoré sa takmer okamžite stalo hitom internetu s viac ako 11,5 miliónmi zobrazení. Muž vysvetlil, že jeho starý otec mal pomer s jeho priateľkou. To však nie je všetko. Okrem toho zistil, že v skutočnosti nie je biologickým otcom svojho syna, pretože tým je jeho dedko. To znamená, že jeho syn je vlastne jeho strýko. 

Medzi neverníkmi existujú spoločné ZNAKY: Výskumy odhalili, ktoré to sú

"Zistil som, že môj syn mi je v skutočnosti strýkom. Môj dedo po celý čas, čo sme s ním bývali, spal s  mojím dievčaťom," uviedol chlapík vo videu. Ďalej naznačil, že jeho starý otec mal milenecké aféry už v minulosti. 

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Na tajný pomer prišiel užívateľ vďaka priateľkinmu telefónu. V tom čase bola v sprche spoločne so synom. V jej mobile objavil niekoľko rokov staré správy a ďalšie veci, ktoré jasne dokazovali, že jeho partnerka a dedko spolu spávali. Nie je známe, ako sa ich vzťah nakoniec vyvinul a kto sa vlastne teraz bude starať o chlapca. Chlapík akurát dodal, že jeho otec nikdy nemal dobrý vzťah s tým svojím a teraz je zrejmé, prečo asi. 

@stacks1400

Reply to @errbodicuzn14

♬ original sound - StackS1400
Viac o téme: PomerNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu