Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororová predstava sa stala skutočnosťou! Rakúšana na toalete pohrýzol had do genitálií, prišiel cez kanalizáciu

Pytón uhryzol muža do genitálií.
Pytón uhryzol muža do genitálií. (Zdroj: Polícia)

GRAZ - Človek chce ísť len v pokoji na toaletu a zrazu sa odohrá toto. Rakúšan (65) išiel ráno vykonať svoju potrebu, keď ho uhryzol veľký had.

Keď sedel na záchodovej doske, 65-ročný muž pocítil v oblasti genitálií uštipnutie, informovala v pondelok polícia. Keď sa pozrel do toalety, zažil skutočný šok. Muž objavil v záchodovej mise pytóna mriežkovaného albína!

1,6 metra dlhé zviera uniklo zo susedovho bytu a kanalizáciou sa zrejme dostalo na toaletu. Na zaistenie zvieraťa bol prostredníctvom polície privolaný expert na plazov Werner Stangl. Ale zabezpečenie plazov bolo ťažšie, ako sa očakávalo, had evidentne nechcel byť „zachránený“: „Pytón napol všetky svaly a pritlačil sa na potrubie. Bola to ťažká záchrana,“ povedal Stangl novinám Kronen. Odborník plaza vyčistil a odovzdal jeho majiteľovi (24).

Odborník na plazy povedal pre Salzburger Nachrichten, že je v záchrannej službe pre plazy už 40 rokov - „ale nikdy predtým som také niečo nevidel“.

Uhryznutý muž utrpel pri udalosti ľahké zranenia a musel byť ošetrený ambulantne v nemocnici. Uhryznutý muž mal jedno šťastie. Tento druh hada nie je jedovatý. Kronen Zeitung však pripomenul možné riziko z choroboplodných zárodkov z toalety, ktoré by mohli vyvolať infekciu.

Majiteľ zvieraťa je teraz vyšetrovaný pre ublíženie na zdraví z nedbanlivosti. Vo svojom byte chová celkovo jedenásť nejedovatých hadov škrtičov. V hre je aj to, že mu zvieratá zabavia.

Hrôza po uhryznutí bola v pondelok viditeľná v rozhovore obete pre rakúsku štátnu televíziu ORF: "Neodvažujem sa ísť na toaletu tak rýchlo, vždy si ju vopred skontrolujem," povedal dôchodca.

Ako sa had dokázal ujsť, sa zatiaľ nepodarilo zistiť.

 

Viac o téme: HadToaletaPytónUhryznutieGenitálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu