Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Strach a panika: Tiger sa vyrútil na auto a potom skočil na okoloidúcu ženu

Tiger sa veľkou rýchlosťou rútil na auto.
Tiger sa veľkou rýchlosťou rútil na auto. (Zdroj: YouTube/ The OverSeaTV)

TURIJ ROG - Sibírsky tiger s hmotnosťou viac ako sto kilogramov sa šialene rýchlo rozbehol k autu, ktoré šoférovala žena. Kričala od strachu. Záber z iného vozidla ukazuje celú scénu s tým, že obrovský tiger nakoniec skočil na okoloidúcu ženu a zrazil ju z nôh.

Šokujúce zábery ukazujú okamih, keď sa tiger rozbehol smerom k vozidlu. Potom došlo k nárazu, k prevráteniu kamery a rozbitiu okna. Je počuť krik šoférky, ktorá sa zúfalo snaží s autom vzdialiť, ale už je neskoro na to, aby sa zrážke vyhla.

Meno muža, ktorý si z Afriky nelegálne doviezol tigra, je známe: Podnikateľ s MEGApodvodmi na krku!

Tiger bol potom nakrútený ako uháňa smerom k inej žene a zaútočil na ňu, ale podarilo sa jej zázračne uniknúť bez zranení.

Sibírsky tiger podľa Amur Tiger Center zablúdil z Číny do dediny Turij Rog v Rusku.Tamojšie médiá informujú, že miestni obyvatelia si zaumienili vyhnať tigra z ich fariem po tom, ako ho bolo vidno túlať sa okolo ich malej dediny. Tieto zvieratá zvyknú vážiť 100-160 kilogramov. Hovorca Amur Tiger Center uviedol: "Pokrčila bočnú časť automobilu a nespôsobila nijaké vážne zranenie žene, na ktorú sa vrhla."

Centrum informovalo, že na miesto bol vyslaný expert a chytil tigra, ktorý teraz prechádza lekárskou prehliadkou. Ak sa potvrdí, že zviera je zdravé, bude vypustené späť do voľnej prírody. Centrum povedalo miestnym obyvateľom, aby sa nikdy nepokúšali dostať pod kontrolu divokého tigra, držali si odstup a zavolali špecialistu. Sibírsky tiger je podľa International Union for Conservation of Nature (IUCN) považovaný za ohrozeného. Vo voľnej prírode žije iba 3900 exemplárov tejto šelmy.

Viac o téme: ZrážkaTigerútok Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu