Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Beštiálna vražda: VIDEO Mladík na svoju ženu a matku bábätka vypustil zmiju, potom ju dorazil kobrou

Otrasný prípad z Indie Zobraziť galériu (2)
Otrasný prípad z Indie (Zdroj: Twitter/Rebel news India)

KÉRALA – Indickí policajti v pondelok zatkli muža, ktorý je podozrivý z vraždy svojej manželky. Označili ho menom Sooraj. Podľa polície sa bál rozvodu a straty majetku. Tak sa ju rozhodol zabiť.

Ako uvádza britský denník Daily Mail, 27-ročný Sooraj sa už minulosti pokúsil zavraždiť svoju Uthru, s ktorou má ročné dieťa. Ešte v marci jej do izby vypustil veľmi jedovatú zmiju retiazkovú. Žena však uštipnutie prežila, no jej zdravotný stav si vyžiadal takmer dvojmesačnú hospitalizáciu, uviedol to policajný vyšetrovateľ Ashok Kumar.  

Čítajte aj: Prípad únosu a brutálnej vraždy dievčatka: FOTO diablov, pred smrťou prežívalo ukrutné muky!

Sooraj sa svoj diabolský plán rozhodol zopakovať, tentoraz ale použil kobru. Jedovatého plaza, ktorého získal od obchodníka s hadmi, vypustil žene do izby. Uthra v tom čase spala, bola v dome svojich rodičov, kde sa zotavovala z uštipnutia zmijou.

Sooraj nenechal nič na náhodu a ostal v izbe. „Ráno vykonával svoju bežnú rutinu, z ktorej ho vyrušil až krik svokry,“ uviedol Kumar s tým, že Uthra bola po prevoze do nemocnice vyhlásená za mŕtvu.

Muž čelí obvineniu po tom, ako polícia na základe telefónnych záznamov odhalila, že bol v spojení s obchodníkom s jedovatými hadmi. Dobré svetlo na neho nehádžu ani tematické videá, ktoré vyhľadával na internete.

Podľa polície bol motívom činu ženin majetok. Uthra totiž pochádzala zo zámožnej rodiny a jej veno obsahovalo zlaté mince, nové auto i značná hotovosť.

„Sooraj sa obával rozvodu a straty majetku. Tak sa ju rozhodol zabiť,“ dodala polícia, ktorá zadržala aj obchodníka s jedovatými plazmi.

Viac o téme: IndiaHadVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu