Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozné činy otca s macochou na FOTO: Syna (†11) intoxikovali vodou... To ale nebolo všetko!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: El Paso County Sheriff's Office, Facebook/Angela Tuetken)

DENVER - Mal celý život pred sebou. 11-ročný Zachary Sabin bol nájdený mŕtvy v rodinnom dome v Colorade po tom, ako ho jeho otec a nevlastná matka prinútili behom niekoľkých hodín vypiť asi 3 litre vody. Modriny na tele však ukázali aj fyzické zneužívanie chlapca. Obaja skončili vo väzbe, obvinení sú z vraždy prvého stupňa.

Hrozný prípad otriasol v marci americkým americkým štátom Colorado. Iba 11-ročný chlapec menom Zachary Sabin zomrel po tom, ako bol intoxikovaný vodou. Jeho otec Ryan Sabin a nevlastná matka Tara prinútili vypiť asi tri litre vody behom niekoľkých hodín, pričom mu v tom čase nedali žiadne jedlo. Keď chlapca objavili bez známok života, mal na sebe plienku presiaknutú močom a modriny na tele. Informoval o tom portál Mirror.

Ryan Sabin (41) a Tara Sabin (42), ktorí sa sami na polícii prihlásili, čelia viacnásobným obvineniam medzi ktorými je aj vražda prvého stupňa, uvádza správa novín Colorado Springs Gazette. Podľa zatykača bol Zachary tiež fyzicky zneužívaný. Na jeho hlave, pažiach či zadku sa našli modriny. Jeho nevlastná matka údajne povedala, že ho donútili piť vodu, pretože jeho moč bol „tmavý a páchnuci". Úradom uviedla, že chlapec v noci nosil plienky kvôli „lekárskemu problému“.

Ryan a Tara Sabin
Zobraziť galériu (3)
Ryan a Tara Sabin  (Zdroj: El Paso County Sheriff's Office)

Zachary zomrel 11. marca na intoxikáciu vodou. Predtým, ako bol uložený do postele, chlapec povedal, že ho bolia nohy a je ospalý. Jeho otec údajne zavolal pohotovostnú službu až po niekoľkých hodinách, keď zistil, že Zachary ma pri ústach penu. Zároveň sa tiež priznal, že keď Zacharyho zdvíhal, tak mu spadol a udrel sa do hlavy. Záchranka po príchode na miesto už chlapcovi nedokázala pomôcť.

Zacharyho matka Angela Tuetkenová opísala svojho syna ako „jemnú dušu“. Bol vášnivým čitateľom a miloval zvieratá. Keďže v čase pohrebu už vypukol v krajine koronavírus, pohreb bol iba súkromný za prítomnosti najbližších osôb.

Matka Angela Tuetken so synom Zacharym
Zobraziť galériu (3)
Matka Angela Tuetken so synom Zacharym  (Zdroj: Facebook/Angela Tuetken)

Viac o téme: VraždaIntoxikácia vodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu