Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odporné zverstvo na toaletách reštaurácie: Muž na FOTO mal sexuálne napadnúť iba 3-ročné dievčatko

Christopher Puente Zobraziť galériu (3)
Christopher Puente (Zdroj: Chicago Police)

CHICAGO - Zverstvo, z ktorého sa dvíha žalúdok. 34-ročný muž mal v americkom meste Chicago na toaletách známej reštaurácie rýchleho občerstvenia sexuálne napadnúť iba 3-ročné dievčatko. Informoval o tom portál Fox32 Chicago, pričom fotografie obvineného zverejnila chicagská polícia.

34-ročný muž bol obvinený v súvislosti s údajným sexuálnym útokom na 3-ročného dievčatko v pondelok na toalete v reštaurácii rýchlo občerstvenia McDonald´s v Chicagu. Christopher Puente čelí zločineckému obvineniu z predátorského trestného sexuálneho napadnutia obete mladšej ako 13 rokov. Christopher Puente bol v stredu ráno zatknutý. O prípade informoval ako prvý portál Fox24 Chicago

Christopher Puente
Zobraziť galériu (3)
Christopher Puente  (Zdroj: Chicago Police)

V stredu okolo jednej hodiny v noci Puente údajne odmietol opustiť nočný podnik v Chicagu. Následne na neho zavolali políciu a bol zatknutý za porušenie zákona. Počas vyšetrovania v ňom policajní dôstojíci spoznali muža, ktorého hľadali v súvislosti s nedávnym prípadom, v ktorom žiadali o pomoc pri identifikácii muža hľadaného pre údajné sexuálne napadnutie 3-ročného dievčaťa v pondelok v reštaurácii McDonald na Clark Street v Chicagu.

Christopher Puente
Zobraziť galériu (3)
Christopher Puente  (Zdroj: Chicago Police)

Svedok povedal, že v pondelok Puenta videl, ako vzal dievčatko do kabínky na toaletách a následne to oznámil polícii. Batoľa bolo údajne len pár krokov od svojho rodiča, keď bolo v pondelok ráno sexuálne zneužívané v kúpeľni reštaurácie, informovala miestna polícia. Puente zostáva vo väzbe a vo štvrtok by mal o ňom rozhodnúť súd. 

Viac o téme: ChicagoSexuálne napadnutieChristopher Puente
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu