Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zamestnanci sa viac ako dva dni nevedeli dostať do kancelárie: Z dôvodu na FOTO pôjdete do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages)

WASHINGTON - Koľko ľudí je potrebných na otvorenie dverí kancelárie? Viac, než len hŕstka, ak sa im do cesty postaví nešťastne spadnutý dáždnik, zistili používatelia zdieľaného kancelárskeho priestoru WeWork vo Washingtone. Ako napísal spravodajský server The Guardian, keď zamestnanci nemenovanej firmy prišli do práce, zistili, že nemôžu vojsť do kancelárie, pretože dvere zablokoval práve dáždnik. Fotografia, ktorá sa ako dôkaz objavila na twitteri, sa rýchlo začala šíriť a inšpirovala najrôznejšie návrhy riešení.

VIDEO Mladík zbadal dieru v stene, chcel vedieť, čo v nej je: Keď TO vyliezlo von, striaslo ho

Najpoužiteľnejšia sa zdala rada vyvŕtať dieru do dverí alebo do steny, alebo niečo prestrčiť medzerou vo dverách a dáždnik odsunúť. Ale nič nefungovalo, povedal novinárom Mike Ponticelli, jeden zo zamestnancov. "V súboji padli moje dva vešiaky na šaty. Naozaj si cením všetky nápady na twitteri, ale skúšali sme ich márne," dodal.

Ponticelli a jeho traja kolegovia sa presklenou stenou pozerali na svoju prázdnu kanceláriu viac ako dva dni. Nakoniec správcovia WeWork privolali údržbára, ktorý vyvŕtal dieru v strope, pomocou drôtu dáždnik zdvihol a cestu uvoľnil.

Viac o téme: KanceláriaDáždnik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu