Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nezvestná mama a jej štyri deti sú mŕtve: VIDEO Zavraždiť ich mal otec, dojímavé slová detektíva

Michael Jones je obžalovaný z vraždy svojej manželky a detí. Zobraziť galériu (2)
Michael Jones je obžalovaný z vraždy svojej manželky a detí. (Zdroj: FB/Marion County Sheriff's Office)

GEORGIA - Iba niekoľko hodín po tom, čo sa našlo telo 32-ročnej Casei Jonesovej v blízkosti provincie Brantley County v Georgii, polícia lokalizovala zvyšky jej štyroch malých detí.

Detektív Billy Woods potvrdil, že šlo o Camerona Bowersa (†10), Prestona Bowersa (†5), Mercalli Jonesovú (†2) a Aiyanau Jonesovú (†1).

Deti a ich mama boli naposledy videní nažive v meste Ocala na Floride približne pred šiestimi týždňami. „Ako otcovi, ako rodičovi, mi to láme srdce,“ povedal detektív Woods. „Ako šerifa ma to hnevá,“ uviedol na margo toho, že policajti boli schopní nájsť menované nezvestné deti až po rozhovore s ich otcom, ktorý ich priviedol k telu ženy.

Casei Jonesová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Marion County Sheriff's Office)

Reč je o mužovi menom Michael Jones (38). „Manžel Casei Jonesovej, Michael Waye Jones Jr. (38), sa tiež nachádzal v Georgii. V súčasnosti je vypočúvaný v súvislosti so smrťou Casei,“ uviedla vo vyhlásení šerifova kancelária. Neskôr stanovisko zmenila. „V tejto dobe bol vydaný rozkaz na jeho zatknutie za vraždu druhého stupňa.“

Keď sa po Casei a deťoch zľahla zem, jej rodina žila v strachu. „Nikdy som sa tak nebála. Netušili (policajti, pozn. red.), kde sa zdržiava. Išli do domu a bola preč. Dom bol prázdny,“ povedala na policajnej stanici Nikki, matka Casei. Nezvestnosť dcéry a vnúčat ohlásila v sobotu po niekoľkých týždňoch, čo o nich nepočula.

Hneď na druhý deň vyšetrovatelia objavili telo nezvestnej ženy. Následne si polícia predvolala Caseinho muža. Michael Jones zaviedol kriminalistov k hrobom svojich štyroch detí. Pochoval ich v susednom štáte Georgia. Dovtedy mŕtvoly skladoval v dodávke. Muž bol obžalovaný z vraždy. 

Viac o téme: VraždaRodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu