Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Antilopa doplatila na neľudský príkaz vlády: Desivé VIDEO, pochovali ju zaživa!

Na toto sa veľmi ťažko pozerá. Zobraziť galériu (3)
Na toto sa veľmi ťažko pozerá. (Zdroj: YouTube/Xtra Tv)

NAÍ DILLÍ – Hrozivé zábery z východnej Indie, ktoré na Twitteri zverejnil šokovaný užívateľ, vám vyrazia dych. Indickí roľníci sa sťažovali, že im antilopy nilgau ničia úrodu, regionálna vláda v Bihari preto vydala príkaz zastreliť tristo kusov týchto krásnych voľne žijúcich zvierat. Jedno z nich vraždenie prežilo, ale koniec bol aj tak neodvratný.

Lovci sa teda podľa britského denníka Mirror pustili do odstrelu, aby splnili neľudský príkaz vlády. Jednu z nešťastných antilop však nezabili, iba postrelili. Je strašné, pre aké riešenie sa rozhodli. Poranenú antilopu nilgau strčili bagrom do jamy a začali ju zasýpať hlinou. Nešťastné zviera bolo schopné iba nehybne stáť v jame, kým mu lyžica bagra sypala na telo zeminu. Antilopa bola ešte živá, to však bagristovi akosi vôbec neprekážalo. Zviera bezmocne stálo na dne jamy a vyzeralo vydesene, ohromene, v šoku sa ani nepohlo a čakalo na svoj ortieľ.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Čo viedlo poľovníkov k tomu, aby sa uchýlili k takejto „stredovekej“ metóde usmrtenia? Pre nás, milovníkov zvierat, je to nepochopiteľné. Na jednej strane ochranárske organizácie bijú na poplach, koľko druhov zvierat už na Zemi vymrelo len za posledné desaťročia, a na druhej strane vláda namiesto pokusu o presun zvierat do rezervácie vydá príkaz na ich hromadné zabíjanie? Navyše ľudia dostali na starosti zabiť zvieratá rýchlo a humánne, keď to už musí byť. Ale pochovať zaživa?

Antilopa doplatila na neľudský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Na video na Twitteri reagovali ľudia s hrôzou a zdesením. Istý užívateľ napísal: „Žiadny rešpekt alebo súcit – ľudia pre svoju chamtivosť zaberajú čoraz viac prirodzených biotopov zvierat, potrebujú nakŕmiť svoje stále rastúce potomstvo. Jediným druhom, ktoré tu treba utratiť, sú ľudia.“ Ďalší reagujúci na vyjadrenie, že žijeme v „hroznom svete“, napísal: „Žiadam o diferencovanie – svet je krásny. To ľudia majú túto hroznú tendenciu k ohavnosti. Vďaka ich správaniu sa len s hanbou dívam do zeme.”

Viac o téme: AntilopaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu