Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Gambler dal do stávky vlastnú manželku: Horší ako zviera! Po prehre ju znásilnili jeho kamaráti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

JAUNPUR - Desivý incident sa mal odohrať v meste Jaunpur v indickom štáte Uttarpradéš, kde muž závislý na alkohole a hazardných hrách, po tom, čo mu došli peniaze, vložil do stávky svoju vlastnú manželku. Keď prehral, dovolil, aby ju znásilnili jeho kamarát aj príbuzný. Polícia sa sťažnosťou sexuálne napadnutej ženy pôvodne odmietla vôbec zaoberať.

Britka (19) dobrovoľne sexovala s mladíkmi na Cypre: Vymyslené znásilnenie! TOTO ju príliš ponížilo

Podľa ndtv.com manželov kamarát Arun a príbuzný Anil často navštevovali ich dom, kde muži spolu popíjali a oddávali sa hazardu. Pri jednej z takých pokrových seáns došli hostiteľovi peniaze, a tak vložil do stávky vlastnú manželku. Keď prehral, nechal oboch, aby ju znásilnili.

Po otrasnom incidente odišla žena do domu svojho strýka, no manžel ju nasledoval a požiadal ju o odpustenie s tým, že urobil chybu. To, však nebol ani zďaleka koniec desivého príbehu. Manželka po ospravedlnení nasadla k svojmu manželovi do auta, no cestou späť vozidlo odstavil a nechal svojich kamarátov, aby ju znova znásilnili.

Gambler dal do stávky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena sa napokon predsa len odhodlala, a to, čo sa odohralo, nahlásila na polícii. Tá však podľa informácií miestnych médií odmietla sťažnosť prijať a niekoho obviniť. Zmenilo sa to až potom, čo sa obeť obrátila na súd.

Viac o téme: KartyZnásilnenieHazardStávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu