Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší horor na Malorke: FOTO Turistku (20) znásilnili na pláži dvaja muži, polonahá utekala do mora

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MALORKA - Na španielskom ostrove Malorka zatkli dvoch turistov pre podozrenie zo znásilnenia mladej Nemky na pláži v Playa de Palma. Žena (20) dokázala údajne nakoniec uniknúť 32-ročnému Nemcovi a 21-ročnému Afgancovi tak, že sa rozbehla polonahá do mora.

Gambler dal do stávky vlastnú manželku: Horší ako zviera! Po prehre ju znásilnili jeho kamaráti

Policajti, ktorí v nedeľu hľadali vreckových zlodejov na pláži, začuli o 4.45 krik o pomoc a v priebehu niekoľkých minút zatkli dvoch mužov. Dovolenkárka tvrdila, že ju znásilnil Nemec a druhý muž, ktorý šiel náhodou okolo, povedal, že sa chce pridať. Informoval portál dailymail.co.uk.

Minulý týždeň civilná stráž zatkla mladého Francúza za údajné znásilnenie britskej turistky na pláži v Magalufe na Malorke. Podozrivý býval so skupinou priateľov v rovnakom hoteli ako údajná obeť. Na druhý deň sa viac ako ako 50 ľudí zúčastnilo na protestnej demonštrácii organizovanej feministickým hnutím. Skupina uviedla, že si vybrala pobrežnú oblasť Calvia z dôvodu „konfliktov vznikajúcich v dôsledku narastajúceho cestovného ruchu“.

Ďalší horor na Malorke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: POLICÍA NACIONAL)

Polícia sa obáva, že mladé dievčatá, ktoré príliš veľa pili, sú zneužívané, či už sexuálnymi útokmi alebo krádežami. Špeciálna operácia počas víkendu viedla k zatknutiu tuctu osôb rôznych národností - štyroch Španielov, troch Rumunov, dvoch Alžírčanov, Iránca, Senegalčana a Kostaričana kvôli podozreniu, že sa živili vreckovými krádežami.

Za obchodovanie s drogami boli zatknutí aj dvaja ďalší muži, jeden Senegalčan a jeden Nigérijčan.

Viac o téme: DovolenkaZnásilnenieMalorkaPlaya de Palma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu