Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Britka (19) dobrovoľne sexovala s mladíkmi na Cypre: Vymyslené znásilnenie! TOTO ju príliš ponížilo

Britka ide do väzby.
Britka ide do väzby. (Zdroj: SITA/AP/Petros Karadjias)

NIKÓZIA - Cyperský súd dnes poslal do väzby 19-ročnú Britku, ktorá obvinila skupinu 12 izraelských mladíkov, že ju hromadne znásilnili, informoval denník The Guardian. Žena sa neskôr priznala, že s Izraelčanmi súložila dobrovoľne, ale že ju ponížilo a rozčúlilo, že si ju tajne natáčali a potom z hotelovej izby vyhodili. Britke hrozí až rok väzenia a pokuta 1700 eur.

Šokujúci ZVRAT: VIDEO Polícia prepustila siedmich Izraelčanov, ktorí mali znásilniť turistku na pláži

Incident sa odohral v hoteli v letovisku Ayia Napa v noci na 17. júla. Mladá žena počas dnešného súdneho pojednávania v meste Paralimni na juhovýchode Cypru neprehovorila. Tvár si zakrývala kapucňou mikiny. Pojednávania sa zúčastnila aj jej matka.

Právny zástupca zadržanej uviedol, že Britka počas budúceho vypočutia, ktoré sa bude konať 7. augusta, zrejme prizná vinu. Súd požiadal o čas, aby sa mohol oboznámiť s videozáznamami a výpoveďami, ktoré cyperská polícia počas vyšetrovania zhromaždila.

Posledných sedem z 12 mladíkov vo veku 15 až 18 rokov bolo prepustených tento týždeň po tom, čo bola mladá Britka zatknutá pre podozrenie z krivého obvinenia. Niektorí mladíci a ich právnici sa už vyslovili, že budú dievča žalovať a požadovať finančnú náhradu za ohováranie, urážku na cti a utrpenie, ktoré im svojím tvrdeniami spôsobila. Následky neuváženého činu ju tak môžu vyjsť veľmi draho.

Ayia Napa je letovisko populárne medzi mladými turistami. Láka ich tam popri čistých pláží tiež pulzujúci nočný život.

Viac o téme: DovolenkaCyprusZnásilnenieSúd Ayia Napa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu