Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horor na Malorke: Britka (22) išla s mladíkom na pláž, mal ju znásilniť a všetko si nafilmovať

Malorka Zobraziť galériu (2)
Malorka (Zdroj: Getty Images)

MALORKA - Francúzskeho turistu (22) zatkli po tom, čo mladá Britka (22) nahlásila, že ju znásilnil na pláži v španielskom mesta Magaluf na ostrove Malorka. Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu sa jej útočník údajne vyhrážal, že ak sa bude brániť, tak ju utopí v mori. Presné okolnosti však musí preveriť polícia.

Britka (19) dobrovoľne sexovala s mladíkmi na Cypre: Vymyslené znásilnenie! TOTO ju príliš ponížilo

Pár bol ubytovaný v rovnakom štvorhviezdičkovom hoteli na Malorke a spoznať sa mal, keď sa Britka na jednej z izieb zúčastnila narodeninovej párty svojej priateľky. Predpokladá sa, že francúzsky turista bol s priateľmi v susednej izbe.

Podľa tamojších novín Utima Hora zdroje blízke vyšetrovaniu informovali, že Britka v stredu súhlasila s tým, že si s Francúzom kúpi jedlo v Magalufe a pôjdu spolu na pláž, ale pri ležaní v hojdacej sieti bola údajne znásilnená a trvá na tom, že nikdy so sexom nesúhlasila. Vo vyhlásení taktiež uviedla, že sa jej muž vyhrážal, že ju utopí v mori, ak sa bude brániť.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock.com)

Podľa miestnych správ si útočník svoj odporný čin nafilmoval a zábery zverejnil na Snapchate. Francúz však po zaktnutí trval na tom, že žiadne natáčanie nebolo a svetlo na mobile mal zapnuté, pretože chcel lepšie vidieť Britku pri dobrovoľnom sexe. Mladíkovi preto zabavili mobil.

Hovorca civilnej stráže potvrdil, že francúzsky štátny príslušník bol zatknutý pre podozrenie zo znásilnenia britskej ženy na pláži v Magalufe. Polícia dostala oznámenie vo štvrtok v skorých ranných hodinách o 3.30 h. a podozrivý sa včera popoludní objavil pred vyšetrujúcim sudcom na neverejnom pojednávaní.

Horor na dovolenke na Malorke: V obľúbenom letovisku mali znásilniť na pláži dve mladé turistky

Či bol mladík poslaný do väzby alebo prepustený na kauciu, nie je jasné. Rovnako nie je známe ani momentálne miesto pobytu britskej turistky, ktorá bola prevezená do nemocnice na lekárske vyšetrenie.

Viac o téme: PlážZnásilnenieTuristkaMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu