Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Turistky v Španielsku si zobrali na izbu mužov, ktorých náhodne stretli: Horor na toalete!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

COSTA DEL SOL - Mladá britská turistka (19) nahlásila na polícii v známom letovisku Costa del Sol v španielskej Marbelle znásilnenie. Malo k nemu prísť počas párty na toalete apartmánu, ktorý zdieľala so svojou kamarátkou. V prípade figuroval aj alkohol.

Horor na dovolenke na Malorke: V obľúbenom letovisku mali znásilniť na pláži dve mladé turistky

Britský portál mirror.co.uk informoval, že Brita polícia zatkla po tom, čo turistka zašla do nemocnice kvôli lekárskemu vyšetreniu a potom incident nahlásila mužom zákona. Meno a vek podozrivého neboli zverejnené.

K odpornej udalosti malo údajne dôjsť potom, čo si obeť a jej kamarátka zobrali do apartmánu niekoľko mužov, ktorých stretli vonku počas nočnej zábavy a pokračovali v párty. Britka tvrdí, že muž ju nasledoval na toaletu a potom za sebou zamkol dvere. Prinútil ju k sexuálnemu styku, hoci ho prosila, aby prestal. Na to, aby kričala o pomoc, však bola príliš opitá.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Polícia muža po vypočutí prepustila na kauciu. Nie je však jasné, za akých podmienok, či môže opustiť Španielsko alebo dostal zákaz vycestovania. 

Britské noviny včera písali aj o inom pokuse o znásilnenie 17-ročnej britskej turistky, ku ktorému malo dôjsť na španielskom ostrove Tenerife. Incident sa mal odohrať v známom letovisku Playa de las Americas. Polícia zadržala 43-ročného Maročana, ktorý žije na ostrove.

Viac o téme: DovolenkaZnásilnenieŠpanielskoMarbella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu