Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dráma na festivale: Orol si pomýlil dievčatko (8) s korisťou, skončila v jeho pazúroch!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/SOCIAL MEDIA)

ISSYK-KUĽ - Svedkami takmer tragického okamihu sa stali návštevníci festivalu Teskey Zheek v Kirgizsku. Na malé dievča tam zaútočil orol skalný, ktorý si ho pravdepodobne pomýlil s korisťou. Pri pohľade na desivé zábery kolujúce po internete je neuveriteľné, že celý incident nemal fatálne následky a skončil sa iba stehmi.

Video, ktoré incident zachytáva, nakrútili návštevníci podujatia. Vidno na ňom, ako orol najskôr nalietava na osemročné dievčatko, ktoré sa prechádza na poli počas letovej ukážky dravcov. Potom uchopí jeho hlavu do pazúrov a prevalí ho na zem. Majiteľ orla okamžite beží k dievčaťu, no má veľké problémy vyslobodiť ho zo zajatia mohutného operenca. Keď sa mu to konečne podarí, plačúce dieťa odchádza z poľa v sprievode dospelého muža, zrejme organizátora podujatia. 

VIDEO Dráma na festivale:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/SOCIAL MEDIA)

Krvácajúce dievčatko do nemocnice odviezla jeho matka. "Prišlo k nám vo veľmi zlom stave. Bolo šokované a vystrašené. Utrpelo početné poranenia hlavy, ktoré sme museli zašiť. Stav malej pacientky sa postupne zlepšuje," vyjadrila sa ošetrujúca lekárka Zhenishkul Sukaevaová. 

Viac o téme: FestivalOrolKirgizskoútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu