Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Extrémna sexuálna výchova: Osem žiakov (11, 12) pri pohľade na pohlavné orgány skolabovalo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: guardian.co.uk)

BORKEN - Ľudská sexualita je síce vzrušujúca vec, ale niekedy môže vyvolať odozvu, ktorá zachádza až do extrémov. Presvedčili sa o tom aj žiaci na gymnáziu v nemeckom Borkene, keď po zhliadnutí obrázkov pohlavných orgánov na hodine sexuálnej výchovy omdleli. Šesť 11 a 12-ročných detí skončilo minulý štvrtok v starostlivosti lekárov.

Zástupcovia školy tvrdia, že žiaci mali pred sebou obrázky penisu a vagíny a mali popísať jednotlivé časti. "Bolo to ako reťazová reakcia," opísala incident riaditeľka Dorothea Meerkotterová (58). "Všetkých osem jedno po druhom stratilo vedomie a šesť bolo prevezených do nemocnice. Deti sú na tom už dobre a to je dôležité," dodala.

Čo sa presne stalo, sa dá vraj iba ťažko vysvetliť. Prvé dieťa začalo mať problémy s obehovým systémom, tým vystresovalo ďalších školákov a empatická reakcia sa mala stať príčinou masovej mdloby.

Deťom nezostali žiadne trvalé následky, ale nahnevaní rodičia aj tak privolali políciu, aby prešetrila, či boli obrázky v poriadku. Podľa policajného hovorcu sa teraz snažia zistiť, či neboli pre malých gymnazistov príliš prehnané. Informoval portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu