Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľká tlačovka Smeru sa odkladá! FOTO Politici sa zišli vo vládnom hoteli, Robert Fico oslavuje

Peter Pellegrini Zobraziť galériu (36)
Peter Pellegrini (Zdroj: Topky/Vlado Benko Jr. )

BRATISLAVA - Šéf Smeru Robert Fico dnes na Bôriku oslavuje svoje 55. narodeniny. Medzi pozvanými je vedenie strany i ďalší členovia strany. Tlačovku, na ktorej sa mal vyjadriť, ako bude vyzerať kandidátka strany a na čom sa s premiérom Petrom Pellegrinim dohodli, tak vymenil aspoň na chvíľu za príjemnejšie povinnosti.

Robert Fico vymenil tlačovku za príjemnejšie povinnosti. V polovici septembra mal narodeniny, ktoré sa rozhodol osláviť o desať dní neskôr aj so svojimi kolegami vo vládnom hoteli Bôrik. Medzi pozvanými boli viacerí z vedenia strany i poslanci, ktorí si z parlamentu odskočili na slávnostný obed, na ktorý ich pozval. 

Oslava na Bôriku

Igor Choma prišiel na skútri a z ministrov zatiaľ dorazila ministerka kultúry Jana Laššáková či minister práce Ján Richter. Na mieste je už aj Robert Fico, tiež Martin Glváč, či Dušan Jarjabek, ktorý Ficovi priniesol ako darček obraz a knihy. Medzi poslednými dorazil aj premiér Peter Pellegrini. Ten sa už po dnešnom rokovaní vlády vyjadril, že to nebude politické, ale spoločenské stretnutie. 

Veľká tlačovka Smeru sa
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: Topky/Vlado Benko Jr. )

„Vôbec to nie je politické stretnutie. Je to spoločenské stretnutie, na ktorom sa stretneme na obede aj s poslancami nášho klubu. Nepredpokladám nejaké ťažké rokovania,“ povedal po rokovaní vlády Pellegrini s tým, že by obed mal trvať do druhej, kedy bude vyhlásená voľba ústavných sudcov a poslanci sa budú musieť vrátiť do parlamentu. 

Podľa hovorcu strany Fico oznámi podrobnosti k tomu, kto bude na čele kandidátky, najskôr zajtra. 

Veľká tlačovka Smeru sa
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: Topky/Vlado Benko Jr. )

Viac fotografií sa nachádza v našej galérii >>

Viac o téme: OslavaNarodeniny Robert FicoBôrikPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu