Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Medializovanými informáciami o Glváčovi sa budú v strane Smer-SD zaoberať, tvrdí Pellegrini

Premiér Peter Pellegrini
Premiér Peter Pellegrini (Zdroj: SITA/Julien Warnand, Pool Photo via AP)

BRATISLAVA - V strane Smer-SD sa budú zaoberať medializovanými informáciami o kontaktoch medzi Martinom Glváčom (Smer-SD) a Marianom Kočnerom Povedal to pred dnešným rokovaním vlády SR premiér Peter Pellegrini s tým, že v závere pracovného týždňa sa vráti z výjazdov po regiónoch a bude sa so spolustraníkmi rozprávať na tieto témy.

Podľa jeho slov je však potrebné, aby sa informácie buď najskôr potvrdili, alebo vyvrátili. Pellegrini dodal, že v súčasnej situácii preto nie je vhodné prijímať unáhlené rozhodnutia. Informácie o údajnej komunikácii Glváča s Marianom Kočnerom priniesol v pondelok spravodajský portál Denník N. Glváča na odchod vyzval aj líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič. Ak tak dnes neurobí, zverejní Matovič celú komunikáciu medzi ním a Marianom K, ktorú má podľa vlastných slov k dispozícii.

„Ja už na to niekedy nemám nervy. Aby som každý deň niečo čítal a potom musel na to hľadať nejaké slová a komentovať to. Neprináleží mi teraz vynášať ortieľ, ale vrátim sa v závere týždňa, určite sa stretneme na centrále strany a musíme si povedať, že ako v takýchto prípadoch konať tak, aby sme s tým netraumatizovali spoločnosť, ale aby sme nevynášali nad niekým neoprávnene súdy. Budeme o tom hovoriť, nebudeme to prehliadať, ale nech niekto neočakáva od nás sekundové reakcie. Ak sa preukážu niektoré informácie, tak budeme konať," povedal Pellegrini. Glváč komunikáciu odmieta.

Viac o téme: Smer-SDMartin GlváčPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu