Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Europoslankyňa Beňová si šla zabehať: Škaredá nehoda, letné plány v troskách

Monika Beňová sa zranila pri behu Zobraziť galériu (4)
Monika Beňová sa zranila pri behu (Zdroj: Gettyimages.com, Facebook/Monika Beňová)

BRATISLAVA - Šport z času na čas prinesie viac utrpenia ako osohu. Ani známe osobnosti v tomto nebývajú výnimkou. Podobný prípad postihol aj znovuzvolenú slovenskú europoslankyňu za stranu Smer Moniku Beňovú. Tá si toto leto určite predstavovala inak.

Všetko sa to odohralo uplynulý víkend, keď sa známa slovenská europoslankyňa vybrala do prírody na bežný jogging, ktorému sa vo voľnom čase venuje. Počas behu si však poranila nohu a jej najbližší program sa začínal pomaly meniť. "Včera popoludní som si spravila výron v členku, pri behu v lese, tak sa mi ani nechcelo nič písať, lebo bolí to ozaj mizerne," popísala bolestivú skúsenosť Beňová na sociálnej sieti.

FOTO Europoslankyňa Beňová si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

Myslela si, že ide len o výron

Poslankyňa spočiatku neprikladala tomuto problému veľkú vážnosť. Myslela si totiž, že ide len o výron, ktorý sa pri menších zraneniach vyskytne. "Pohotovosť som tým nechcela zaťažovať, takže si to obkladám na striedačku octanovou a ešte nejakou masťou a obväzujem. Kurz prvej pomoci sa oplatil," píše ďalej v statuse Beňová.


Zaradenie do výborov v europarlamente je známe! Pozrite sa, v ktorých skončili slovenskí poslanci


Novozvolená kvestorka europarlamentu však o deň neskôr na sociálnej sieti zverejnila status spolu s fotografiou, z ktorej vyplýva, že zjavne nešlo len o výron. "Tak, z výronu sa nakoniec ukázala zlomenina. Šesť týždňov ortéza a injekcie do brucha, ktoré si musím sama aplikovať. Ešte dva týždne Brusel a Štrasburg. Potom už vyložiť nohu a čakať, kým sa zahojí," písala nešťastná Beňová v statuse a dodala, že predstavy o tohtoročnom letnom období mala odlišné.

FOTO Europoslankyňa Beňová si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

Europoslankyňa, ktorá sa ponáhľala na letisko, zároveň pridala fotografiu, na ktorej pózuje s nohou v ortéze a barlami, pomocou ktorých sa teraz bude musieť najbližšie týždne pohybovať.

FOTO Europoslankyňa Beňová si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Monika Beňová)

Viac o téme: ZranenieMonika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu