Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská tragédia v Ružomberku: Vyhasol život talentovaného futbalistu (†17)

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

RUŽOMBEROK - Bol mladý, talentovaný a celý život mal pred sebou. V sobotu ráno sa v Ružomberku stala tragédia, pri ktorej zomrel len 17 ročný Adrián.

O udalosti informovala ako prvá televízia Joj. Podľa nej mal len 17-ročný mladík vypadnúť z okna internátu zo siedmeho poschodia. S ťažkými zraneniami a v kritickom stave ho previezli do ružomberskej nemocnice, kde, žiaľ, v popoludňajších hodinách svoj boj o život prehral. 

Policajná akcia na brehu Dunaja: FOTO pátrajú po nezvestnom Michalovi, skok z Mosta SNP?

Polícia potvrdila, že na mieste tragédie nezistila cudzie zavinenie. „V súvislosti s touto udalosťou sme vykonali preverovanie, počas ktorého nebolo zistené protiprávne konanie, ani zavinenie cudzou osobou. Z uvedeného dôvodu prípad nerealizujeme," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. 

Spoluhráči smútia

Podľa našich informácií ide o talentovaného futbalistu MFK Ružomberok Adriána. Podľa informácií televízie sa chlapec pripravoval so svojimi kamarátmi na futbalový zápas, ktorý mali mať v sobotu o 11:00. Náhe však mal vybehnúť na najvyššie poschodie. 

Vedenie klubu si toto nešťastie nevie vysvetliť, ide vraj o talentovaného športovca. "Chlapci v kabíne neboli schopní nastúpiť, pretože sú to kamaráti, spolužiaci, takže sme sa dohodli so súperom aj s vedením na odložení tohto zápasu," uviedol pre televíziu manažér futbalového klubu Erik Kendera. "Čo sa mohlo stať, fakt netušíme. Včera na tréningu trénoval výborne, tréner ho pochválil, bol zaradený do základnej 11. je to reprezentant Slovenska," dodal Kendera.

Spoluhráči a kamaráti smútia aj na sociálnych sieťach. "Odpočívaj v pokoji, kamarát. Navždy budeš v našich srdciach," píše sa v príspevku. 

Spoluhráči smútia za mladým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: TragédiaSmrťFutbalistaMFK Ružomberok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu