Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AKTUÁLNE Policajná akcia na brehu Dunaja: FOTO pátrajú po nezvestnom Michalovi, skok z Mosta SNP?

Polícia pátra po Michalovi Stachovi (20). Zobraziť galériu (5)
Polícia pátra po Michalovi Stachovi (20). (Zdroj: Facebook-Pohotovostný pátrací tím)

BRATISLAVA - V stredu okolo siedmej hodiny ráno zmizol v centre Bratislavy 20-ročný Michal Stach. Odvtedy po ňom pátra polícia aj jeho známi, no márne. Mladík neprišiel ani na dohodnuté stretnutie. Pomôcť preto môžete aj vy. V prípade, že ste ho videli, obráťte sa na políciu.

Policajti od ranných hodín pátrajú po nezvestnom Michalovi Stachovi v okolí Dunaja, kde bol v stredu naposledy videný, keď si šiel s kamarátmi zabehať. Informovala o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti. 

Záhadné zmiznutie Michala (20) v centre Bratislavy: Po rannom behu sa po ňom zľahla zem

Polícia zároveň upozorňuje, že pátracia akcia nesúvisí so smrťou Violy. "Polícia prijala oznámenie o nezvestnosti s časovým odstupom 13 hodín, od kedy policajti robili všetko preto, aby nezvestného vypátrali. Polícia disponuje kamerovým záznamom, ktorý dňa 20.11.2019 zaznamenáva skok neznámej osoby z Mosta SNP. Vyhodnotením kamerových záznamov v časovej a miestnej súvislosti polícia predpokladá, že touto osobou mal byť s najväčšou pravdepodobnosťou nezvestný muž," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

"Zároveň zdôrazňujeme, že ani tento prípad nemá žiadnu spojitosť s vyšetrovaním prípadu zabitej ženy zo dňa 11.11.2019. Žiadame preto verejnosť, aby nešírili dezinformácie, kvôli ktorým sa šíri panika. Ubezpečujeme, že policajti na prípade zabitej 34-ročnej ženy naďalej intenzívne pracujú a robia všetko preto, aby prípad náležite objasnili," dodala Mihalíková.

Zľahla sa po ňom zem

Michal nie je dostupný na mobilnom telefóne, ktorý mal v čase zmiznutia pri sebe, nemá so sebou peňaženku a predpokladá sa, že tým pádom ani doklady. Naposledy sa mal pohybovať na Rybnom námestí v centre mesta neďaleko Dunaja.

Polícia od skorých ranných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

Polícia od skorých ranných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

V tom čase mal sa sebe oblečenú tmavomodrú alebo čiernu bundu, tmavé tepláky a tenisky. Skoro ráno, ešte za tmy, bol totiž behať so spolužiakmi. V blízkosti Dómu sv. Martina však za skupinkou nestíhal a šiel preto pomalšie. Potom ho už nevideli.

Nezvestný Michal Stach
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook-Kristína Hlinová)

"Odvtedy nebol ani u seba na internátnej izbe, ani v škole a ani na dohodnutom stretnutí," uvádza na sociálnej sieti Pohotovostný pátrací tím.Michal Stach je približne 180 centimetrov vysoký, normálnej postavy. V hlavnom meste je relatívne nový. Býva na internáte Svoradov, ktorého okolie však pozná. "Ak by sa stratil, opýtal by sa na cestu," tvrdia jeho blízki.

Polícia pátra po Michalovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook-Pohotovostný pátrací tím)

Viac o téme: PátranieNezvestnýPolicajná akciaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu