Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Desivý prípad na Kysuciach: Martin (25) na smrť dokopal svoju staršiu sestru! Z detailov vám bude nevoľno

Miesto ohradili policajnou páskou. (ilustračná foto) Zobraziť galériu (3)
Miesto ohradili policajnou páskou. (ilustračná foto) (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

RAKOVÁ - V obci Raková (okres Čadca) došlo v sobotu 21. septembra ku skutočne desivému incidentu. Len 25-ročný muž tu mal napadnúť svoju 45-ročnú sestru. Surový útok sa, žiaľ, skončil smrťou. O prípade informovala polícia, ktorá zverejnila aj mrazivé detaily toho, čo všetkému predchádzalo.

Ako priblížila žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, vyšetrovateľ OR PZ v Čadci už muža z okresu Žilina obvinil zo zločinu zabitia. "V sobotu 21. septembra v rodinnom dome v obci Raková, okres Čadca, fyzicky napadol svoju 45-ročnú sestru," informovala hovorkyňa.

Útok zozadu

Detaily prípadu sú skutočne mrazivé a rozhodne nie sú pre slabé žalúdky. Keď žena schádzala zo schodov, jej brat ju mal udrieť zozadu do oblasti hlavy. Nasledoval jej pád na prízemie. Tým však útok neskončil. Martin mal potom pristúpiť k bezvládnej sestre a kopať ju do hlavy, až kým mu v tom nezabránil ďalší člen rodiny. Bolo však neskoro. 

Prečítajte si aj: Desivý prípad: Antonko (†8) vyskočil z 9. poschodia po rokoch bitiek, ktoré dostával od rodičov

"Žena utrpela zranenia, ktorým následne podľahla. Vyšetrovateľ podal na 25-ročného Martina podnet na vzatie do väzby," uzavrela hovorkyňa. Dôvod brutálneho útoku nateraz polícia nepriblížila.

Neprivolal pomoc

Televízia JOJ v súvislosti s prípadom informovala, že Martina policajti zadržali v stredu. Vypočuť a obviniť ho ale mohli až po tom, ako vytriezvel. Z policajnej cely putoval na okresný súd v Čadci. Kysučan mal priznať, že bol v osudnom okamihu opitý. Sestru podľa jeho slov zo schodov nezhodil. 

Neprivolal však ani pomoc. "Bol som pritom ako padala, ja som s ňou ešte aj hýbal. Mňa obvinili, lebo som do nej ešte aj kopol, no tak to vyšlo," priznal pre spomínanú televíziu. Momentálne je mladý muž z preventívnych dôvodov vo vyšetrovacej väzbe.

Viac o téme: SmrťSúrodenciRakováDokopanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu