Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Desivý prípad: Antonko (†8) vyskočil z 9. poschodia po rokoch bitiek, ktoré dostával od rodičov

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/Надзвичайні новини. ICTV)

KYJEV - Koncom augusta došlo v ukrajinskom meste Enerhodar k tragédii. Z okna na 9. poschodí bytového domu pravdepodobne vyskočil iba osemročný chlapec. Polícia totiž prípad zatiaľ vyšetruje ako samovraždu. Okolie sa zhoduje na tom, že Antonko mal ťažký život. Jeho rodičia neboli žiadne neviniatka a nejedenkrát od nich okúsil bitku a násilie. Rovnako ako v deň, keď vyhasol jeho život.

Bezcitná matka nechala malé deti 11 dní bez jedla a vody: VIDEO totálneho pekla, smrť chlapčeka (†1)

Incident sa odohral 26. augusta okolo desiatej hodiny večer. Susedka Žanna pre ukrajinskú televíziu ICTV uviedla, že rodičia na chlapca kričali, pretože si roztrhal oblečenie. "Počula som tiež, ako ho bili. Potom všetko stíchlo a ja som počula rýchle kroky dieťaťa. Uplynulo niekoľko sekúnd, a keď sa telo dotklo zeme, bolo to strašný buchot. Pozrela som sa z okna kuchyne a uvidela som chlapca ležiaceho dole. Zavolala som sanitku a políciu,“ opísala dramatické chvíle.

Desivý prípad: Antonko (†8)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Надзвичайні новини. ICTV)

„Videl som rodinu ísť hore do svojho bytu. O desať minút neskôr chlapec ležal na zemi," uviedol ďalší svedok. Záchranári už nedokázali Antonovi pomôcť. Podľa niektorých správ bol chlapec vyzlečený a rodičia opití. Polícia teraz začala trestné stíhanie za neplnenie si rodičovských povinností.

Desivý prípad: Antonko (†8)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Надзвичайні новини. ICTV)

Po vypočúvaní dvojica opustila prenajatý byt, kde k incidentu došlo, a odišla z mesta, takže teraz po nej pátra polícia. Ak podozriví budú uznaní vinnými, môžu si odsedieť vo väzení až päť rokov. Podľa riaditeľky školy, do ktorej Anton chodil, chlapec v štúdiu zaostával a musel zostať v prvom ročníku. Navyše sa jeho rodičia o neho vôbec nezaujímali. 

Viac o téme: OknoDieťaVraždaSamovraždaUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu