Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AUTENTICKÉ VIDEO desivej nehody v Bratislave: Zlodej na úteku nevedomky zachránil deti!

Zrážka v Petržalke.
Zrážka v Petržalke. (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Polícia SR )

BRATISLAVA - V utorok krátko pred 17. hodinou došlo v bratislavskej mestskej časti Petržalka k desivej nehode. Auto na priechode narazilo až do troch chodcov. Dvaja z nich, len 11-ročné deti, ihneď previezli do nemocnice. No tretí, neznámy muž, z miesta ušiel. A mal na to dobrý dôvod.

Ako priblížila bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, podľa doterajších informácií z miesta nehody viedol vodič vozidlo značky Peugeot 307 po Jiráskovej ulici, kde došlo k stretu s troma chodcami prechádzajúcimi cez riadne vyznačený priechod pre chodcov. 

Úlovok si neodniesol

Dve 11-ročné deti, ktoré prechádzali na kolobežkách, utrpeli pri nehode zranenia, s ktorými ich previezli do nemocnice. Ďalší chodec však ušiel. Aký mal na to dôvod? "Muž, ktorý z miesta nehody ušiel je podozrivý zo spáchania priestupku proti majetku podľa § 50 Zákona o priestupkoch.  Ide o krádež potravín a liehovín v celkovej hodnote 42,- Eur, ku ktorej došlo v jednej z predajní na Jiráskovej ulici v Bratislave," objasnila Slamková.

FOTO Hrozivá dopravná nehoda na košickej detskej železničke: Nákladiak sa prevrátil na vagóny!

Zlodej mal tak naponáhlo, že jeho úlovok zostal v ruksaku na mieste dopravnej nehody. V súčasnosti po ňom pátra polícia. V prípade objasnenia skutku mu hrozí za takéto konanie pokuta do výšky 331,- €. Paradoxom však je, že dlhoprstý pravdepodobne pri svojom úteku zabránil tomu, aby deti utrpeli vážnejšie zranenia. "Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopranej nehody sú v súčasnosti v štádiu objasňovani," uzavrela hovorkyňa.

Video nie je vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

Viac o téme: NehodaZlodejDetiPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu