Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zbesilá jazda po Bratislave, ignorácia policajtov aj vyhrážky: VIDEO Arogancia level 1000!

Arogantný vodič ignoroval výzvy policajtov.
Arogantný vodič ignoroval výzvy policajtov. (Zdroj: Reprofoto/Facebook:Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Mala to byť bežná služba, no pre policajtov diaľničného oddelenia sa zmenila na hotový akčný film. Počas uplynulého víkendu spozorovali na diaľnici D2 smerom na Most Lafranconi vozidlo Mercedes s považskobystrickou značkou. Porušovalo predpisy, no to, čo sa dialo potom, zástupcovia zákona skutočne nečakali.

Vodič nerešpektoval vodorovné dopravné značenie, pričom pri zaradení sa do pravého jazdného pruhu ohrozil vozidlo idúce v tomto jazdnom pruhu. Práve preto sa hliadka rozhodla zakročiť.

Namieril si to za hranice

"Vodič však výzvy na zastavenie nerešpektoval, naopak, prudko zrýchlil smerom k hraničnému priechodu Berg. Počas jazdy prekračoval najvyššiu dovolenú rýchlosť a v úseku, kde je maximálna 70 km/h, jazdil rýchlosťou takmer 150 km/h," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Bratislavskí policajti naháňali arogantného vodiča

Šofér nereagoval ani na hrozbu zbraňou. "Vodič unikajúceho vozidla pred hliadkou PZ predbiehal kolónu vozidiel v protismere v úseku, kde to vodorovné dopravné značenie neumožňuje," opísala neuveriteľné správanie polícia. Človek za volantom pritom neohrozoval len seba, ale aj všetkých naokolo.

Auto zastavilo až na území Rakúskej republiky. Vodič aj spolujazdec však naďalej pokračovali vo vyčíňaní. Polícia opísala, že voči hliadke sa správali arogantne, dokonca sa mužom zákona vyhrážali prepustením z Policajného zboru. Nerešpektovali ani výzvu na predloženie dokladov. Povedať si dali až po výzve od rakúskych policajtov.

Pri naháňačke sa však našťastie nikto nezranil. A ako dopadli dvaja muži? Polícia priblížila len to, že v prípade sa vykonáva objasňovanie viacerých priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke.

Viac o téme: NaháňačkaBratislavaRakúsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu