Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Streľba na Orave! VIDEO Šialený vodič unikol z miesta nehody: To bol zásah, policajti ho nešetrili

Vodič z Poľska unikal ružomberským policajtom. Zobraziť galériu (2)
Vodič z Poľska unikal ružomberským policajtom. (Zdroj: FB/Polícia SR)

HUBOVÁ – Ružomberskí policajti mali plné ruky práce so šialeným vodičom mazdy s poľskými evidenčnými značkami. Dvadsaťročný cudzinec im unikal od Dolného Kubína, a keďže nerešpektoval ich výzvy na zastavenie a ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, spustili paľbu.

Nakoľko vodič mazdy nereagoval na opakované výzvy policajtov, svojou arogantnou a nebezpečnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, muži zákona použili aj donucovacie prostriedky, t.j. museli strieľať. Hliadka auto spozorovala v smere od Dolného Kubína na Ružomberok, zastaviť sa jej ho podarilo pred obcou Hubová v Ružomberskom okrese.   

Vodič z Poľska unikal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viedol ho 20-ročný Poliak. Mladík sa podrobil dychovej skúške na alkohol. Tá požitie alkoholických nápojov vylúčila. Policajti šoféra zadržali a osobné motorové vozidlo zaistili. Našťastie, pri udalosti k zraneniu osôb nedošlo. 

VIDEO: Poliak sa dal po nehode na útek, ružomberskí policajti vytasili zbraň

Poliak sa dal po nehode na útek, ružomberskí policajti vytasili zbraň

„V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia a v súčasnej dobe sú vykonávané prvotné procesné úkony,“ objasnili zástupcovia zákona na svojom facebookovom účte.

Vodič z Poľska unikal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Polícia avizovala, že voči vodičom bude nekompromisná. A to tak, že voči tým, ktorí svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujú nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky, využije všetky zákonné prostriedky, oprávnenia a sankcie na ich postihnutie. Presne tak bude postupovať aj v tomto prípade.

Viac o téme: RužomberokVodičStreľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu