Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Tragédia pri Michalovciach: Maroš (†48) s Ivanou (†38) vrazili do stĺpa, na mieste mŕtvi

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: polícia)

ZALUŽICE - Neopísateľná tragédia sa stala v noci na dnes v michalovskom okrese. Auto, v ktorom sa viezol Maroš (48) a Ivana (38), zišlo z cesty a nasledoval desivý náraz do stĺpa. Žiaľ, obaja členovia posádky zahynuli.

Nešťastie sa stalo krátko po polnoci v katastri obce Zalužice. Ako opísala hovorkyňa košických policajtov Lenka Ivanová, podľa doterajších zistení 48-ročný Michalovčan smerujúci na Seate Ibiza od Sobraniec na Michalovce na začiatku Zalužíc z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, potom prešiel cez chodník a narazil do betónového stĺpu. V jazde pokračoval, až narazil do bilbordu stojaceho na súkromnom pozemku rodinného domu v Zalužiciach.

FOTO Tragédia pri Michalovciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Na miesto dorazili pohotovo privolaní záchranári. "Obe osoby utrpeli vážne zranenia, ktorým na mieste nehody podľahli. Lekár už, žiaľ, mohol skonštatovať len smrť," uviedol Jozef Minár z Operačného strediska záchranárov. 


Prečítajte si aj: FOTO Tragédia pri Prievidzi: Marián (†37) zišiel z cesty, osudný náraz, ostali po ňom dve deti


"Pri dopravnej nehode došlo k pretrhnutiu 3 káblov elektrického vedenia, v dôsledku čoho bola prerušená distribúcia elektrickej energie pre niekoľko domácností," dopnila policajná hovorkyňa s tým, že na aute bola predbežná škoda vyčíslená na 3 tisíc eur, škoda na bilborde na tisíc eur a oplotení rodinného domu na 300 eur. Prítomnosť alkoholu bude zisťovaná pri nariadenej pitve. "Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presná príčina nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uzavrela Ivanová. 

FOTO Tragédia pri Michalovciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: NehodaTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu