Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kmotríková po "odchode" z televízie: Zakotvila v TA3... Nečakaná reakcia JOJky!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V polovici decembra minulého roku divákov šokovala nečakaná správa. Koniec v televízii JOJ oznámila jej dlhoročná tvár Adriana Kmotríková (49). Tá na bratislavskej Kolibe pôsobila 15 rokov a stala sa neodmysliteľnou súčasťou tamojšieho televízneho spravodajstva...

Po oznámení odchodu z JOJky sa Kmotríková k svojmu ďalšiemu pracovnému pôsobeniu vyjadrovala veľmi neurčito. Povedala iba toľko, že sa plánuje venovať charite, v marci už boli jej slová o tom, kam smeruje, oveľa konkrétnejšie. „V inej spravodajskej televízii, neviem, či to tu smiem povedať, TA3, rozbieham nový projekt a ten je práve venovaný cystickej fibróze,“  vyjadrila sa v šou V siedmom nebi. 

Galéria: Adriana Kmotríková
Cystická fibróza je zákerné ochorenie, ktoré o život pripravilo jej prvorodenú dcérku Natálku (†5), čo bude zrejme hlavným dôvodom, prečo Adriana na spoluprácu s TA3 prikývla. Aktuálne už naplno zarezáva a na televíznych obrazovkách 11. apríla uviedla prvý diel svojej relácie Život s cystickou fibrózou, kde diskutuje s odborníkmi a spoločne sa laickej verejnosti snažia podať bližšie informácie o ochorení i jeho liečbe. 

Adriana Kmotríková v TA3 moderuje reláciu Život s cystickou fibrózou.
Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková v TA3 moderuje reláciu Život s cystickou fibrózou.  (Zdroj: TA3)

Kmotríková po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TA3)

Ak by ste čakali, že JOJ-ka sa na blondínku pre jej prestup ku konkurencii pozerá krivo, boli by ste na omyle. Svojej bývalej kolegyni to zo srdca prajú a pre jej rozhodnutie našli absolútne pochopenie. „Adriane Kmotríkovej držíme palce v profesionálnom aj súkromnom živote a sme radi, že sa jej darí,” povedala pre Topky.sk hovorkyňa televízie JOJ Lucia Kulihová, keď sme sa pýtali, ako na Kolibe reagovali na jej prestup. Z ich slov teda jasne vyplýva, že v televízii voči Kmotríkovej pre jej rozhodnutie žiadnu zášť necítia a ktovie, možno sa raz predsa len rozhodne pre "návrat domov". 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu