Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V pôrodnici bola Kucherenko bacuľka a teraz: Silvia, takouto váhou sa ani nechváľ!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko (37) patrí k ženám, ktoré sa rady pýšia štíhlou postavou. Asi jediným obdobím, kedy nebola chudá, bol záver jej tehotenstva. Teraz však váži toľko, že kalkulačka na výpočet ideálnej telesnej hmotnosti dvíha výstražný prst.

Minulý rok zverejnila Silvia Kucherenko motivačný príspevok pre všetky mamičky. V pôrodnici bola totiž naozaj bacuľatá, ale po troch týždňoch sa opäť chválila štíhlou postavou. 

V pôrodnici bola Kucherenko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

V pôrodnici bola Kucherenko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Nie je žiadnym tajomstvom, že v istých obdobiach bola blondínka chudá až príliš. Jej nohy pripomínali paličky a ramená mala úplne kostnaté. Aktuálne je sama so sebou evidentne spokojná, pretože sa svojou váhou pochválila na Instagrame. 

„Ahoj, koľko vážiš a meriaš? Ak to nie je tajné. Ďakujem,” napísal Silvii jeden z jej sledovateľov. „171 cm, 47 kg,” znela odpoveď. To je ešte o dve kilá menej, ako váha, ktorú prezentovala v roku 2018. 

Galéria: Silvia Kucherenko

Silvia sa zrejme sama sebe páči a mnohé ženy jej postavu závidia, ale naozaj nejde o ideálnu hmotnosť. Index telesnej hmotnosti je totiž v tomto prípade len okolo 16,1, čo znamená nielen podváhu, ale dokonca až podvýživu. „KONZULTUJTE SVOJU VÁHU S LEKÁROM. Podľa kalkulátora BMI je vaša hmotnosť vzhľadom na vašu výšku veľmi nízka. Vo vašom tele nemusí byť dostatok dôležitých živín,” varovala jedna z kalkulačiek, kde sme zadali modelkinu výšku a váhu. Kucherenko by mala vzhľadom k svojej výške vážiť minimálne 62 kilogramov. 

V pôrodnici bola Kucherenko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SK)

 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu