Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Expresne rýchly ROZCHOD v šoubiznise: KONIEC po pár týždňoch randenia!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Ich láska nemala dlhé trvanie! Slávna speváčka Taylor Swift (33) je opäť single. Po tom, čo jej skrachoval šesťročný vzťah s hercom menom Joe Alwyn (32), bláznivo sa vrhla do románika s hudobníkom, ktorý sa volá Matty Healy (34). Podľa najnovších informácií jej to však ani s týmto mužom nevyšlo.

Správy o tom, že sa Taylor Swift a Matty Healy rozišli, priniesli viaceré zahraničné portály. Zdroj z ich okolia pre Entertainment Tonight uviedol, čo je vlastne dôvod ich rozchodu. „Obaja sú extrémne vyťažení a v podstate zistili, že sa k sebe nehodia,” povedal k tomu. 

Nie je žiadnym tajomstvom, že fanúšikovia slávnej speváčky z tohto jej romániku neboli vôbec nadšení. A rovnako tak ani jej priatelia. „Chcú pre ňu len to najlepšie. Keď sa po skrachovanom dlhoročnom vzťahu vrhla do tohto románika, málokto mal pre to pochopenie,” dodal zdroj z jej okolia. 

Taylor a Matty sa poznajú už pár rokov. Iskra medzi nimi však preskočila len nedávno. Niektoré zdroje uvádzajú, že sa stretávali mesiac, iné, že to boli zhruba dva mesiace. Každopádne, veľká láska sa v ich prípade nekoná!

Taylor Swift a Matty Healy
Zobraziť galériu (7)
Taylor Swift a Matty Healy  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Taylor SwiftMatty Healy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu