Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise: Slávna speváčka sa stretáva s ĎALŠÍM CHLAPOM... Aha, randí so slávnym športovcom!

Taylor Swift Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nájde tentokrát toho pravého?! Aj napriek tomu, že sa americká speváčka Taylor Swift (33) v posledných mesiacoch spamätávala hneď z dvoch rozchodov, od randenia si pauzu nedala. Najnovšie sa totiž po jej boku objavuje známy športovec, s ktorým sa podľa posledných informácii stretáva už niekoľko týždňov.

V apríli tohto roka zostali mnohí fanúšikovia speváckej hviezdy v poriadnom šoku. Na verejnosť sa totiž dostali informácie o tom, že jej 6-ročný vzťah s hercom Joeom Alwynom je minulosťou a že je tak po dlhej dobe sama. Netrvalo však dlho a jej srdce si získal nový muž. Tým bol spevák Matty Healy, ktorý však po boku speváčky vydržal len pár týždňov.

Mnohí si mysleli, že dve trpké skúsenosti v krátkom čase privedú speváčku k tomu, aby si dala od randenia na istý čas pauzu. Opak je však pravdou! Podľa najnovších informácii magazínu The Messenger sa už niekoľko týždňov stretáva s ďalším nápadníkom. 

Tým by mal byť hráč amerického futbalu Travis Kelce, ktorý tak zbiera okrem športových úspechov aj tie osobné. „Taylor a Travis sa v tajnosti stretávali. Videli sa aj v New Yorku, kde bola pred pár týždňami," povedal zdroj pre spomínaný magazín.

Travis Kelce
Zobraziť galériu (3)
Travis Kelce  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Taylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu