Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa speváčka sa pretŕčala bez podprsenky: Po jej boku šedivý manžel!

Rita Ora
Rita Ora (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Provokovať neprestane! Speváčka Rita Ora (32) svetu celkom rada ukazuje svoje telo. A nezmenilo sa to ani po tom, čo sa v lete minulého roka vydala. Jej manžel - o 15 rokov starší režisér Taika Waititi s tým nemá žiaden problém a na krásu svojej polovičky je právom pyšný. Pozrite, v čom sa pred pár dňami ukázala na verejnosti.

Speváčka Rita Ora a režisér Taika Waititi sú už pár mesiacov manželia. Svoje "áno" si povedali počas súkromného obradu a obaja dokazujú, že keď ide o lásku, vek nehrá žiadnu rolu. Kráske by už čoskoro mal vyjsť nový singel s názvom You Only Love Me, ktorý má byť venovaný práve jej osudovému mužovi.

Slávny režisér však nie je jediným chlapom, ktorý sa môže pokochať jej pôvabom. Rita priam zbožňuje provokatívne a výstredné kreácie, na ktoré by mnohé ženy nemali odvahu. Jednu takú predviedla aj počas víkendu, keď zavítali na párty, ktorá sa konala pri príležitosti blížiaceho sa odozvádavania cien Golden Globes.

Rodáčka z Kosova mala na sebe fialové šaty z čipky, pod ktoré si nedala podprsenku a zvolila čierne nohavičky, ktoré bolo vidieť už z diaľky. Čo na túto kombináciu hovoríte? Páči sa vám to?

Rita Ora a Taika Waititi
Zobraziť galériu (1)
Rita Ora a Taika Waititi  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu