Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Doktorka Quinnová (71) a Sully (60) majú dodnes k sebe blízko: Paparazzi ich načapali na nákupoch… Čo tie nežné dotyky?!

Jane Seymour a Joe Lando majú dodnes k sebe blízko. Zobraziť galériu (5)
Jane Seymour a Joe Lando majú dodnes k sebe blízko. (Zdroj: Profimedia)

MALIBU - Chémia medzi hercami Jane Seymour (71) a Joea Landa (60) funguje už od natáčania seriálu Doktorka Quinnová. Odvtedy uplynulo 20 rokov, no dodnes ich spája blízke priateľstvo. Nedávno si dvojica zahrala zamilovanú dvojicu opäť... No mnohí by im lásku verili aj v súkromí. Paparazzi ich totiž medzi sviatkami nafotili na spoločných nákupoch. A nechýbali ani nežné dotyky!

Dvojica si k sebe našla cestu v roku 1993, kedy si spoločne zahrali v seriáli Doktorka Wuinnová. Zatiaľ čo herečka Jane Seymour stvárnila lekárku Michaelu, Joe Lando si zahral Sullyho, s ktorým sa do seba zamilovani a neskôr aj založili rodinu. Odvtedy uplynulo celých 20 rokov, no dvojicu dodnes spája blízke priateľstvo. 

Galéria: Jane Seymour

Niet preto divu, že herec okamžite prikývol na nedávnu ponuku zahrať si vo vianočnej komédii A Christmas Spark, keď sa dozvedel, že si v ňom opäť zahrá s kamarátkou Jane. A aj tentokrát stvárnili zamilovaný pár. Vrúcne city by im však fanúšikovia uverili aj v súkromí.

Paparazzi ich totiž medzi sviatkami vyfotili spoločne nakupovať v Malibu. Pri chôdzi sa držali okolo pása, smiali sa, stále si mali čo povedať a bolo jasné, že sa vo svojej blízkosti cítia dobre. A hoci oni tvrdia, že sú len najlepšími priateľmi, mnohých fanúšikov by určite potešilo, keby potvrdili, že sú predsa len niečo viac.

Doktorka Quinnová (71) a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Doktorka Quinnová (71) a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jane SeymourJoe Lando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu