Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Dr. Quinnová zastavila čas: 71-ročná herečka v plavkách vám vyrazí dych!

Jane Seymour Zobraziť galériu (7)
Jane Seymour (Zdroj: SITA)

MALIBU - Prekvapila! Slávna herečka Jane Seymour, ktorá sa do sŕdc mnohých vryla ako seriálová Dr. Quinnová, tento rok oslávila 71. narodeniny. Svojich fanúšikov najnovšie ohromila, keď na svoj Instagram uverejnila fotku v odvážnych plavkách. Žeby herečka zastavila čas?!

Predstaviteľke Dr. Quinnovej odvaha rozhodne nechýba. Na zábere pózuje vo fuchsiových plavkách s odvážnymi výrezmi po bokoch, ktoré zvýraznili jej dokonale dlhé nohy. Jemné hnedé vlasy s ofinou, ktorá je pre ňu typická, dotvorili mladistvý dojem.

Pod fotkou sa ihneď roztrhlo vrece s komentármi plnými chvály od fanúšikov. Ti komplimentmi rozhodne nešetrili. „Wow, si nádherná, tá farba ti veľmi pristane,“ vyjadrila sa jedna z radov followerov. Iný fanúšik s očarením poznamenal: „Raz Bond Girl, vždy Bond Girl."

Jane Seymour
Zobraziť galériu (7)
Jane Seymour  (Zdroj: Instagram)

Jane rozhodne na svoj vek nevyzerá, k čomu jej dopomáha aj aktívny životný štýl. Rada sa pochváli zábermi z fitnesscentra alebo z rôznych kútov sveta. Ešte stále sa venuje aj svoje práci, v čo už ani nedúfala. „Mám 71 rokov, takže to, že budem mať vlastný seriál a natáčať ďalšie filmy, to som si nikdy nepredstavovala," povedala k tomu nestarnúca herecká diva. 

Jane Seymour
Zobraziť galériu (7)
Jane Seymour  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jane Seymour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu