Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa speváčka musela zrušiť koncerty: Nepríjemný pád zo schodov a otras mozgu! A to chcela len...

Ella King Zobraziť galériu (3)
Ella King (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Elle King (33) bola nútená zrušiť viaceré vystúpenia, ktoré mala naplánované na tento týždeň. Dôvodom je nešťastný pád zo schodov, pri ktorom sa zranila. Fanúšikom sa už stihla ospravedlniť prostredníctvom svojich sociálnych sietí. K celej situácii došlo pri tom, ako si plnila svoje rodičovské povinnosti.

Elle King patrí medzi uznávané speváčky. Počas kariéry si na svoje konto pripísala niekoľko úspešných piesní, avšak najpopulárnejšou sa stala Ex's & Oh's, ktorá má na YouTube viac ako 174 miliónov zhliadnutí.

Počas tohto týždňa však musela zrušiť svoje rádiové vystúpenia. A na sociálnej sieti Instagram aj vysvetlila dôvod, prečo tak urobila.

„Zdravím ľudia, chcela by som sa ospravedlniť svojím fanúšikom v Tampe, Seattli a Detroite. Rovnako ako vy, tak aj ja som sklamaná z toho, že som tieto rádiové šou musela zrušiť. Nikto nechce zrušiť koncert. Žijem preto, aby som mohla vystupovať. Pošmykla som sa pri tom, ako som v strede noci zohrievala mlieko pre môjho syna a spadla som zo schodov. Udrela som si hlavu a mám otras mozgu. Snažila som to prekonať a odohrala som ďalšie 3 vystúpenia, lenže cestovanie, svetlá a všetky vecí s tým spojené môj stav ešte zhoršili. Chcem sa poďakovať umelcom, ktorí ma zastúpili a aj rádiám za to, že to pochopili. Prajem vám príjemné sviatky a teším sa, keď sa v novom roku opäť uvidíme," napísala King.

Napriek tejto nehode si však speváčka rolu matky užíva naplno. Na adresu toho niekoľkokrát povedala, že jej syn Lucky (1) z nej spravil lepšieho človeka. Svoje jediné dieťa má so snúbencom Danom Tookerom.

Viac o téme: Elle King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu