Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spevák Jon Bon Jovi zrušil kvôli KORONAVÍRUSU turné a teraz... Umýva riady v reštaurácii!

Jon Bon Jovi Zobraziť galériu (6)
Jon Bon Jovi (Zdroj: SITA)

NEWARK - Kapela Bon Jovi na čele so spevákom Jon Bon Jovim (58) musela kvôli pandémii vírusu COVID-19 zmeniť svoje plány. Po tom, ako zrušili svoje turné, ktoré malo odštartovať už budúci mesiac, našiel líder kapely útočisko v reštaurácii. Pracuje v kuchyni.

Pandémia koronavírusu, ktorá vo veľkom zasiahla aj Spojené štáty, zo dňa na deň zmenila životy státisícov ľudí. Okrem toho však zmobilizovala aj množstvo umelcov, ktorí spojili svoje sily a za cieľom finančných zbierok či podpory zdravotníkom odohrali už niekoľko online koncertov. Výnimkou nie je ani kapela Bon Jovi, no jej líder sa rozhodol zájsť ešte ďalej.

Kapela Bon Jovi si s koncertovaním musela dať nútenú pauzu.
Zobraziť galériu (6)
Kapela Bon Jovi si s koncertovaním musela dať nútenú pauzu.  (Zdroj: SITA)

V komunitnej reštaurácii, ktorá funguje pod záštitou kapely, sa rozhodli vydávať obedy pre ľudí v núdzi. Ruku k dielu pridal aj samotný spevák. „Doslova som v kuchyni, umývam tam riady. Nemám žiaden kontakt s tými, ktorí sú vonku,” prezradil v šou Howarda Sterna Bon Jovi. Pri umývadle trávi päť dní v týždni a strach z toho, že sa nakazí, musí neustále prekonávať. „Som vystrašený na smrť, jasné. Ale máme oblečenie na von aj dovnútra, masky aj rukavice. Mám asi tie najčistejšie ruky v New Jersey, keďže mám ruky celý čas strčené v umývadle,” zveril sa autor legendárnych hitov.

Spevák Jon Bon Jovi namiesto hrania maká v reštaurácii, kde umýva riad.
Zobraziť galériu (6)
Spevák Jon Bon Jovi namiesto hrania maká v reštaurácii, kde umýva riad.  (Zdroj: Instagram Soul Kitchen)

Kapela mala už v máji vyraziť na turné, no koronavírus v tomto prípade poriadne zamiešal karty. Hudobníci sa preto rozhodli, že turné neposunú, ale ho rovno zrušia a fanúšikom, ktorí si kúpili lístky, vrátia peniaze. Sú totiž presvedčení, že ľudia v momentálnej situácii finančné prostriedky potrebujú na oveľa dôležitejšie veci a ich vrátenie uvítajú.

Reštaurácia je pod záštitou samotného speváka a slúži ľuďom v núdzi.
Zobraziť galériu (6)
Reštaurácia je pod záštitou samotného speváka a slúži ľuďom v núdzi.  (Zdroj: Instagram Soul Kitchen)

Viac o téme: Jon Bon JoviKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu